Man, oktober forsvant fort, og plutselig var det Halloweekend. Halloween er så utrolig stort her i forhold til hjemme. Spøkelseshus og Corn Mazes er alle veier, og folk bruker ukevis på å sette sammen det perfekte Halloween kostymet. Fredag bestemte vi oss for å dra til det nærmeste spøkelseshuset, som har fått gode tilbakemeldinger. Det var i hvert fall veldig godt satt opp, og du kunne høre skrikene fra andre siden av parkeringsplassen. Basert på hvor mye skriking vi hørte, trodde jeg det skulle være mye skumlere enn det var. Muligens også fordi jeg ikke har vært i et spøkelseshus siden jeg var veldig liten. Men jeg synes egentlig ikke det var veldig skummelt, selv om det var veldig bra laget til. De to venninnene jeg dro med opplevde det helt annerledes, siden de begge kvepper til veldig lett. Så for meg endte opp med å bli ganske morsomt.

Lørdag kveld var den store Halloween feiringen, og den eneste kvelden vi dro ut. Jeg var Black Canary fra TV-serien Arrow, og romkameraten min var Rachel Green fra Friends. Til tross for at vi begge var ikoniske karakterer, var det veldig få som kjente igjen kostymene. De fleste trodde vi var ”biker chick” og ”school girl”. Vi startet på et pre-party før vi dro downtown med en stor gjeng. Definitivt en god kveld å dra ut på!

Jeg hadde håpet å få mulighet til å se live-versjonen av ”Rocky Horror Picture Show”, men fikk dessverre ikke mulighet. Filmen er en Halloween-klassiker som jeg gjerne skulle sett på teateret før jeg drar hjem, men det er nok litt for sent nå.