Thanksgiving er en av USAs største helligdager. Det er en viktig tid for familie, venner, og enorme mengder mat. Opprinnelig feiret som en høsttakkefest etter pilgrimmenes første innhøsting i den nye verden i 1621, er det nå en fire-dagers føderal helligdag som starter med Thanksgiving Day. I år feiret jeg den med slektningene mine i Missoula, og resten av gjengen kom på besøk fra Seattle. På Thanksgiving Day spiste vi kalkun, potetstappe med brun saus, gulerøtter, søtpoteter, cranberry jelly og green bean casserole. Deretter var det pumpkin pie, strawberry rhubarb pie, chocolate pie, banana cream pie og daim-iskake. Jeg tror de fleste spiste til de ble dårlige, og det virker som det er ganske vanlig.

Thanksgiving kommer også på den mest stressende delen av semesteret, så noen dager fri hjelper veldig på. Mange internasjonale studenter tar denne muligheten til å reise, eller blir invitert hjem til venner for å få oppleve en skikkelig amerikansk Thanksgiving. De første to årene mine her reiste jeg til Seattle for å feire med familie der, og i fjor ble jeg med romkameraten min hjem for å feire med familien hennes. Dette var det første året mitt i Missoula. Utenom matlaging ble mesteparten av tiden brukt til å se på amerikansk fotball. NFL på Thanksgiving Day og siste runde før playoffs i College fotball resten av helgen.


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: