Hei! Jeg heter Kamilla, og jeg skal begynne å skrive som studentblogger for StudentTorget! Jeg er en blid, 21 år gammel jente (blir 22 i september), og skal til høsten starte mitt siste år på bachelorutdanningen i journalistikk på NLA Mediehøgskolen i Kristiansand. Det første semesteret får vi velge et valgfritt emne å oppnå 30 studiepoeng i. Derfor skal jeg studere historie på universitetet til høsten, før året avsluttes med én måned praksis i en redaksjon, og til slutt skriving av bacheloroppgave.


Jeg har en stor interesse for fotografi! Derfor søkte jeg meg inn på folkehøgskole i Sogndal før jeg startet utdannelsen. Der gikk jeg linja foto-reise, og vi reiste blant annet til Vietnam og New York for å fotografere. Dette har jeg ikke angret på etterpå. Jeg fikk drive med det jeg liker aller best i et helt år, samtidig som at jeg ble mer selvstendig og ble vant til å bo borte fra foreldrene mine. Jeg fikk også flere venner som jeg kommer til å ha livet ut. Det første året på Sørlandet bodde jeg i et kollektiv med tre andre jenter. I løpet av året traff jeg kjæresten min, Jonas, som jeg nå også bor sammen med.

 

 

LES OGSÅ: Hvordan pakke for et halvt år på utveksling

 

Til vanlig trives jeg like godt hjemme i sofaen, med en god serie eller film rullende på skjermen, som en kveld ute med venner. Hvis det er skikkelig fint vær ute, sånn som nå på sommeren i Kristiansand, elsker jeg å gå en tur eller legge meg på stranda. Jeg trives veldig godt som student her, det er jo så fint i Kristiansand på sommeren! Jeg gleder meg til et år til. Det blir spennende å skrive mer for StudentTorget etter hvert, og dere skal få høre alt om hvordan livet som student på Sørlandet er!

 

 

Klikk her for å se alle studier i Norge og utlandet