Jeg er så heldig å få lov til å blogge for StudentTorget mens jeg er på utveksling dette semesteret. Nå begynner det å nærme seg med stormskritt og jeg sitter i skrivende stund på flyet til Sør-Afrika! Jeg er veldig spent, litt skremt, men gleder meg veldig til å komme frem og starte et helt nytt eventyr. Først og fremst tenkte jeg å fortelle litt om meg selv.
 
Jeg er en jente på snart 23 år fra Oslo, heter Kristin, og studerer i Lillehammer. Jeg begynner nå på siste året av en bachelor i idrettsvitenskap med fordypning i helse og treningsfysiologi, og skal ta femte semester i utlandet, nærmere bestemt i Stellenbosch, Sør-Afrika. Jeg har fullført to år på Høgskolen i Innlandet, avdeling Lillehammer og skal avslutte min bachelor der når jeg kommer hjem fra utveksling. Jeg er en aktiv jente som liker å reise, være sosial, gå turer i fjellet og lese bøker, samtidig som jeg trener jevnt og leser generelt mye pensum.

 


 
Jeg har gått på folkehøgskole tidligere, så har reist litt fra før, men det er noe litt annet å reise over 20 stykker til Australia, enn å manøvrere seg på flyplassen i London mutters alene med 6 kg overvekt og tre stk. håndbagasje… Men her er jeg nå, og jeg merker jeg ser mest frem til å komme frem til Cape Town og være ferdig med 16 timer i et flysete.
 
Jeg bestemte meg ganske tidlig for at jeg ville på utveksling, og etter mye research fant jeg ut hvor jeg ville og bestemte meg for at jeg faktisk skulle dra. Det blir rart å ikke dra tilbake til Lillehammer etter sommeren, til det samme gamle og vante. Til de gode vennene og den trygge hverdagen. Samtidig vet jeg at jeg har godt av å komme meg litt ut og teste nye ting, og jeg er veldig sikker på at jeg kommer til å få en opplevelse for livet av å dra så langt, helt alene.

 


 
Jeg har nå vært hjemme hos mamma og pappa i to uker, og selv hvor hyggelig det er å være hjemme, så skal det bli godt å komme i gang, og endelig starte på denne reisen som jeg har sett frem til i så lang tid! Jeg håper jeg har klart å pakke alt jeg trenger, noe jeg garantert ikke har, men det får så være. Jeg har aldri vært i Sør-Afrika før, så det blir veldig spennende med et nytt land og en helt ny kultur.
 
Jeg tenkte å skrive litt om pakking og reisen senere, så det er bare å følge med, så kommer det oppdateringer fra livet i Sør-Afrika før du aner det!

 


God helg videre! Kristin

 

Klikk her for å se alle studier i Norge og utlandet