Hei! Mitt navn er Sara. Jeg er en 22 år gammel jente som studerer sosialantropologi ved Universitetet i Oslo. Jeg starter nå på mitt siste år av en bachelorgrad, og dette høstsemesteret skal jeg jeg på utveksling til Bolivia! For å være ærlig, så var jeg den siste personen jeg trodde ville dra på utveksling ... men nå er det faktisk bare én uke igjen til jeg reiser. Jeg skal bo i La Paz, en by som ligger 3600 meter over havet. Litt kontrast til Oslo, som kun ligger 23 meter over havet, haha! Jeg kommer selvfølgelig å dele mine erfaringer som utvekslingsstudent så fort jeg kommer meg ned dit, men først tenkte jeg å introdusere meg selv for dere.

 

Som sagt er jeg 22 år, og jeg bor cirka en halvtime utenfor Oslo, og bruker vanligvis en time på å komme meg inn til UiO. Jeg har jo selvfølgelig et liv utenfor Blindern også. Blant annet så jobber jeg som butikkmedarbeider ved siden av studiene, i en klesbutikk som selger friluftsklær til alle, både barn og voksne. I tillegg er jeg veldig glad i å omgås venner, og ikke minst kjæresten min, Jørgen. Vi har nå vært sammen i over 3 år, og har det veldig bra sammen. Etter jeg kommer hjem fra utveksling blir vi faktisk samboere også, noe jeg gleder meg veldig til!


 

Onsdag 21. august blir begynnelsen på et nytt kapittel i livet, og jeg både gleder og gruer meg. Jeg har faktisk aldri reist så langt før, så bare det blir en opplevelse i seg selv. Første stopp er Miami, før vi reiser videre til La Paz, den 23. august. Jeg gleder meg til å dele mine erfaringer gjennom denne reisen med dere. Sees snart, Bolivia!

 

Klikk her for å se alle studier i Norge og utlandet