Hei på deg!


De siste årene har jeg fått reist og opplevd så mye av verden. Indonesia, Kina, Brasil, Hong Kong, Spania, Tyrkia, USA og mye mer.... Jeg er så sinnsykt lykkelig og takknemlig for alt jeg har vært i gjennom, spesielt da jeg aldri hadde forventet det om du spurte meg for 5 år siden. Gjennom denne bloggen vil jeg dele det jeg har lært på mine reiser og inspirere mine lesere til å drømme større og utnytte de mulighetene som finnes, eller skape muligheter for seg selv.

 

Dette vil være en blogg hvor jeg vil oppfordre unge mennesker til å studere og helst gjøre det i utlandet. Til å reise, billig og langt. Til å tørre å gå utenfor komfortsonen sin. Til å bry seg mindre om hva andre syns, og til å bry seg mer om verden og miljøet rundt oss.

 

Jeg vil inspirere dere pessimister der ute til å bli optimister og dele min hemmelighet om hvordan dere kan få gode ting til å komme deres vei.

 

Jeg er utrolig spent og gleder meg til å dele masse nyttig informasjon, mine opplevelser og erfaringer! Samtidig som det er litt skummelt å sitte så tett oppå et kamera haha!


 

Ønsk meg lykke til og velkommen til Eviwhere, en blogg som har som mål å ta deg everywhere du vil!

 

Dersom du ønsker ett innblikk inn i mitt liv og mine reiser, kan du følge min Instagramkonto @Eviwhere

  

Klikk her for å se alle studier i Norge og utlandet