Mange studenter bor med andre, enten i kollektiv eller gjennom andre ordninger. Da er det viktig med en dynamikk som sikrer størst mulig grad av «god stemning»!

Og om ikke du allerede bor med noen, er sannsynlighetene store for at du en vakker dag vil flytte inn med en samboer en dag også. Da vil denne episoden bidra med nyttige tips og innfallsvinkler rundt hvordan en skal håndtere gnisninger i boforholdet.

I denne episoden er det samlivsterapeut Trine Huseby som hjelper oss med tematikken. Hun er utdannet familieterapeut med videreutdanning innenfor kognitiv terapi og klinisk sexologi.

Kunnskapen Trine har rundt det å sørge for at de to partene i et par i større grad får innfridd sine ønsker for parforholdet, kan med små justeringer oversettes til situasjonen i kollektiv.

 

SO #51: Hvordan få bokollektivet til å fungere?

Programleder: Sigurd Solheim

Gjest: Trine Huseby

Produsent: Kubrix

 

Trives man ikke i hjemmet, er det rett og slett vanskelig å trives ellers i hverdagen også!

Hvis du vil inngå de beste kompromissene, lurer på hva du skal gjøre hvis du ikke liker de du bor med, eller lurer på om man bør flytte inn med venner, er dette episoden for deg.

Det blir også presentert noen forebyggende tiltak som vil hjelpe til med å nøste opp i dårlig stemning før den får rotfeste.

Om du vil vite mer om det Trine Huseby holder på med, vil vi anbefale å sjekke ut nettsiden hennes: https://trinehuseby.no/.

Lytt til Studentopplysningen på YoutubeSpotify og Apple Podcast. 

Husk å følge Studenttorget.no på Instagram, slik at du får med deg de nyeste sakene og de siste oppdateringene!