Bedriftsrådgiver

Om yrket, jobbmuligheter, utdanninger og lønnsnivå

 
   
 
StudentTorget.no
 
Illustrasjon
- Se alle yrkesbeskrivelser - Se ledige stillinger
- Se studier og skoler - Alt om karriere og jobbsøking
Se aktuelle arbeidsgivere - Alt om utdanning og studievalg

 

Yrket presenteres av:

Hva gjør en Bedriftsrådgiver

En bedriftsrådgiver er en profesjonell som gir profesjonell eller ekspertiseråd på et bestemt område, for eksempel sikkerhet (elektronisk eller fysisk), ledelse, regnskap, jus, menneskelige ressurser, markedsføring (og offentlig relasjoner), finans, teknisk, eller noen av mange andre spesialiserte felt .

En bedriftsrådgiver er vanligvis en ekspert eller en profesjonell i et bestemt område og har en bred kunnskap om emnet. Rollen som bedriftskonsulent utenfor den medisinske sfære kan falle inn under en av to generelle kategorier:

1. Intern bedriftsrådgiver - noen som opererer innenfor en organisasjon, men er tilgjengelig for å bli konsultert på områder av spesialfeltet ved andre avdelinger eller enkeltpersoner ( som opptrer som kunder )

2. Ekstern bedriftsrådgiver - noen som er ansatt eksternt (enten ved et firma eller en annen etat) som har ekspertise er gitt på en midlertidig basis, vanligvis for et gebyr. Som sådan generelt engasjerer med flere og skiftende kunder .

Den samlede virkningen av en bedriftsrådgiver er at kundene har tilgang til et dypere nivå av kompetanse enn det som ville være mulig for dem å ha internt.

 

 

Personlige egenskaper - Bedriftsrådgiver

Som bedriftsrådgiver bør du være strukturert og analytisk. Du bør ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Du bør også like å ha mye ansvar og kunne ditt felt svært godt.

 

 

Utdanning / kompetansekrav - Bedriftsrådgiver

 

Studievalg.no - Relaterte studier til Bedriftsrådgiver


 

 

Jobbmuligheter - Bedriftsrådgiver

 

KarriereStart.no - Temaside Bedriftsrådgiver

KarriereStart.no - Stillingsannonser Bedriftsrådgiver

KarriereStart.no - Arbeidsgivere Bedriftsrådgiver

 

 

 

Takk til / Kilder

 

KarriereStart.no - ledige stillinger og bedriftspresentasjoner Studievalg.no - Norges komplette studiesøk og skolesøk
 
   

 


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: