Bedriftsrådgiver

Om yrket, jobbmuligheter, utdanninger og lønnsnivå

 
   
 
StudentTorget.no
 
Illustrasjon

 

Yrket presenteres av:

Hva gjør en Bedriftsrådgiver

En bedriftsrådgiver er en profesjonell som gir profesjonell eller ekspertiseråd på et bestemt område, for eksempel sikkerhet (elektronisk eller fysisk), ledelse, regnskap, jus, menneskelige ressurser, markedsføring (og offentlig relasjoner), finans, teknisk, eller noen av mange andre spesialiserte felt .

En bedriftsrådgiver er vanligvis en ekspert eller en profesjonell i et bestemt område og har en bred kunnskap om emnet. Rollen som bedriftskonsulent utenfor den medisinske sfære kan falle inn under en av to generelle kategorier:

1. Intern bedriftsrådgiver - noen som opererer innenfor en organisasjon, men er tilgjengelig for å bli konsultert på områder av spesialfeltet ved andre avdelinger eller enkeltpersoner ( som opptrer som kunder )

2. Ekstern bedriftsrådgiver - noen som er ansatt eksternt (enten ved et firma eller en annen etat) som har ekspertise er gitt på en midlertidig basis, vanligvis for et gebyr. Som sådan generelt engasjerer med flere og skiftende kunder .


Den samlede virkningen av en bedriftsrådgiver er at kundene har tilgang til et dypere nivå av kompetanse enn det som ville være mulig for dem å ha internt.

LES OGSÅ: Slagord på russekortet

 

 

Personlige egenskaper - Bedriftsrådgiver

Som bedriftsrådgiver bør du være strukturert og analytisk. Du bør ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Du bør også like å ha mye ansvar og kunne ditt felt svært godt.

LES OGSÅ: Kristin Lavransdatter - Kransen

 

 

Utdanning / kompetansekrav - Bedriftsrådgiver

 

Studievalg.no - Relaterte studier til Bedriftsrådgiver


 

 

Jobbmuligheter - Bedriftsrådgiver

 

KarriereStart.no - Temaside Bedriftsrådgiver

KarriereStart.no - Stillingsannonser Bedriftsrådgiver

KarriereStart.no - Arbeidsgivere Bedriftsrådgiver

 

 

 

Takk til / Kilder

 

KarriereStart.no - ledige stillinger og bedriftspresentasjoner Studievalg.no - Norges komplette studiesøk og skolesøk