Elsker, elsker ikke...

Så klart er det ironisk: Byens mest interessante dansegulv, fylt med byens søteste gutter og best dansemusikk- alle ingrediensene en trenger for den perfekte kvelden ute på byen- kunne gjort dette til en veldig vellykket kveld. Men som kjent, suksess måles ut i fra mål, og en bitteliten- men lang i fra ubetydelig detalj- hindret scoring denne kvelden.

Lei av slitsomme mannfolk med tvilsomme motiver og dansetrinn, tenkte vi hvorfor ikke og sa til Ivo at vi ble med han på ut på mannejakt. Han spurte om jeg virkelig ville dra på et sted hvor ingen (menn) ville se på meg uansett, og tenkte seg kort om og la til- men det gjør de ikke uansett. Hahaha.

Det er jo kanskje ikke det beste en kan gjøre for selvtilliten- å dra på homsebar, altså. Å komme inn i et lokale hvor ingen menn en gang ser deg, bortsett fra når de kommer bort for å kommentere at kjedet ditt sitter skeivt. De eneste blikkene vi fikk var fra jenter med kortklipt hanekam og vest. Veslemøy fant fort ut at vesten hun hadde tatt på for kvelden var litt feilberegnet og løp inn på do for å ta den av, bare for å bli sjekket opp av to, tre jenter i dokøen.Dancing Queens

De danser, og Gud som de kan danse! Dansegulvet er tettpakket og svett, med heftige og begeistrede gutter i hvite skjorter og halssmykker. Diva holder gledelig veskene våres mens Ivo og Jim snurrer Gunilla og meg rundt på gulvet i en herlig sving. Det er så rart å være der, snurre rundt blant så mange menn, og jenter med skjegg, under speilkuler og roterende lys- hvor vi alle er på utkikk etter det samme: Mannfolk. Bare kjipt for oss tre at vi neppe noen gang finne det her.

Vi ble alle litt overrasket da en søt fyr i hvit skjorte peilet seg inn mot Gunilla på dansegulvet. Fantes det virkelig noen her allikevel som så oss? Hun danset mot han. Han beveget seg dansende mot henne. Kanskje det var mer enn bare discolys og parfyme i luften her, og jeg kunne komme hjem og fortelle de der at Bono?-å-han-traff-jeg-på-en-homsebar-i-Oslo. Men, i det han står rett foran henne, sklir han til siden i en festlig hoftebevegelse og danser seg videre til en fyr i hvit skjorte som står ved baren.


Vi forlot Ivo, Diva og Jim utenfor inngangen. Det siste vi hørte var Divas knisende forslag om å finne Ivo noen mannebein selv om han selv nektet. Første gang på homsebar var artig, men nok ble nok etter hvert. En hel kveld med svensketoppar og Grand Prix, og menn som både kan og vil danse- blir i grunn litt slitsomt i lengden.

LES OGSÅ: Prokrastinering - Hvorfor utsetter vi ting, og hvordan slutte med det? Med ekspert Jon Arne Løkke #53


Hetero på homsebar: Analyse

Moro: ******
Sosialt: *****
Sjekkefaktor: