(StudentTorget.no)

Datingappen Happn har undersøkt hvor i Norge de mest flørtende studentene befinner seg. Det viser seg at Oslo er den hvor du finner flest studenter på sjekker'n, ifølge side2.no.

Selv om skolene på listen inkluderer universiteter og høgskoler fra mange steder rund om i det ganske land, er det Høyskolen Kristiania som er det beste stedet å være innrullert som student, hvis du er opptatt av å finne en make. 

Tallene i undersøkelsen stammer fra appens egne data og bygger på antall crush i appen ved landets største studiesteder (en crush oppstår når man liker hverandres profil.)

 

Her er topp 10-lista over Norges mest flørtende høgskoler og universiteter:

1. Høyskolen Kristiania
2. Høgskolen i Oslo og Akershus
3. Universitetet i Bergen
4. Høgskolen i Bergen
5. Handelshøyskolen BI
6. Norges handelshøyskole
7. Universitetet i Oslo
8. Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
9. Nord universitetet
10. Høgskolen i Sørøst-Norge


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: