(StudentTorget)

I denne episoden snakker vi med psykologen Kitty Byng om hvorfor kjærlighet er viktig og hva som kan skje med selvfølelsen når et forhold tar slutt. Vi diskuterer utroskap fra forskjellige vinkler og Kitty knuser noen myter om evig forelskelse og resten av panelet følger opp med egne meninger om den ene og sanne kjærligheten.

 

Er det så vanskelig som alle skal ha det til?

 

Er det tanker, følelser eller det rent kroppslige som bestemmer?

 

Anoushka og Sara er i lengre forhold med hver sin partner. Har de fattet hvor sårbar kjærligheten er, eller får de seg noen overraskelser, når psykolgen analyserer forholdene deres?

 

Vil de tilgi utroskap, eller er det en dealbreaker?

 

"En del som kommer ut av sitt første forhold kan føle litt sånn: Det her var det store. Så forelsket som det her, det kommer jeg aldrig til å bli igjen.. som jo er bullshit! "

KITTY BYNG Studentpsykologen

 

Om du har temaer du vil vi skal ta opp, eller om du selv ønsker å bidra i en episode, så send oss en mail på sirekontakt@hotmail.com.


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: