(StudentTorget)

I denne episoden snakker vi med psykologen Kitty Byng om hvorfor kjærlighet er viktig og hva som kan skje med selvfølelsen når et forhold tar slutt. Vi diskuterer utroskap fra forskjellige vinkler og Kitty knuser noen myter om evig forelskelse og resten av panelet følger opp med egne meninger om den ene og sanne kjærligheten.

 

Er det så vanskelig som alle skal ha det til?

 

Er det tanker, følelser eller det rent kroppslige som bestemmer?

 

Anoushka og Sara er i lengre forhold med hver sin partner. Har de fattet hvor sårbar kjærligheten er, eller får de seg noen overraskelser, når psykolgen analyserer forholdene deres?

 

Vil de tilgi utroskap, eller er det en dealbreaker?

 

"En del som kommer ut av sitt første forhold kan føle litt sånn: Det her var det store. Så forelsket som det her, det kommer jeg aldrig til å bli igjen.. som jo er bullshit! "

KITTY BYNG Studentpsykologen

 

Om du har temaer du vil vi skal ta opp, eller om du selv ønsker å bidra i en episode, så send oss en mail på sirekontakt@hotmail.com.

Master ved Hult International Business School

Du fortsatt søke! Studer i London, Boston, New York, San Fransico, Dubai eller Shanghai.
Velg mellom Master in Finance, Master in Internatonal Business, Master in International Marketing, Master in Business Analytics, og Master in Disruptive Innovation.

Pauline er kontaktperson i Norge for Hult International Business School. Hun kan svare på dine spørsmål, og kan hjelpe deg fra søknadsprosessen til du skal begynne. Fyll ut kontaktskjema dersom du har spørsmål eller ønsker å søke. Hun er også i Oslo av og til dersom du ønsker å møte henne for personlig oppfølging. 


Annonser:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: