Et tysk nettsted gjør det hele veldig greit for den som vil benytte en slik tjeneste. Det vil si benytte seg av en tredjeperson for å avslutte et forhold. Denne tredjepersons-metoden kjenner vi fra barneskolen da vi gikk i fjerdeklasse og ble kjærester med tilsendte lapper. Disse ble overbragt via en tredjeperson. Vi var kjærester i det ene øyeblikket og fikk avskjed på grått papir i det neste.

 

Det tyske nettstedet kan blant annet skilte med disse ordningene for de som er interessert:

 

Standardpakken koster kr 125,- og går ganske enkelt ut på at en person ringer din kjæreste og sier at det er slutt. Enkelt og greit.

 

”La oss være venner” pakken koster kr 206,- gir deg i tilegg til ”slutt” melding per telefon. Vin og sjokolade til damene mens herrene får øl og chips tilsendt.

 

Direktemetoden koster også kr 206,- og går ut på at en person kommer på døra og melder om at nå er det slutt med kjæresten. Enkelt, brutalt og direkte.

 

Nettstedet har også abonnentordninger der du kan trekke bruddet ut over en lengre periode dersom du ønsker det.

Les mer om ordningen på det tyske nettstedet www.schlussmachen.com


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: