(StudentTorget.no):

Julie har alltid vært interessert i arkitektur, og hadde lyst til å lære seg enda mer om utforming av rom. Derfor valgte hun å søke seg til studiet Interiørarkitektur ved Høyskolen Kristiania i Oslo.

 

– Vi lærer mye om menneskers behov, bærekraft og miljø. I tillegg har vi fag som markedsføring og prosjektledelse. Det morsomste med studiet er at vi får være kreative, sier Julie.

 

I studiet er det mye selvstendig arbeid, samtidig som de får mye god veiledning underveis. De har også mange hjemmeeksamener, hvor de har fått prøve seg på oppgaver knyttet til alt fra private boliger til offentlige bygg.

 

– Studiet er en bachelor på tre år. I 5. semester velger man en fordypning, for eksempel bærekraftig design. Da er det også mulig å ta utveksling på et utenlandsk universitet, forklarer hun.

 

Når du er ferdig med studiene kan du velge å jobbe for et arkitektkontor, eller å starte for deg selv. Da kan du for eksempel jobbe med interiørarkitetur i offentlige bygg eller private boliger.

 

– Hvis du synes interiør er gøy, du er kreativ og tenker at du har lyst til å bidra med og komme med smarte løsninger, så er dette studiet noe for deg, avslutter Julie.

 

Klikk her for å se alle studier i Norge og utlandet


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: