(StudentTorget.no):

StudentTorget feirer rekordhøye lesertall med å gi bort gaver til medlemmene våre. 

Stine Frilund (22) ble den heldige vinneren av en iPhone 4S. Da beskjeden dukket opp på medlemssiden hennes, greide hun ikke helt å tro på at det var sant.

- Jeg trodde ikke helt på det med det samme, men gikk mer og mer opp for meg etter at jeg hadde fått mail fra Johan fra StudentTorget, forteller hun.

Hun visste ikke om StudentTorgets gavedryss før hun mottok et nyhetsbrev om den. 

- Jeg fikk en mail om konkurransen, så tok turen innom, men jeg hadde ikke vunnet da. Så tok jeg turen innom tilfeldig dagen etter og da var jeg en av de utvalgte, sier 22-åringen som har vært medlem på StudentTorget siden hun gikk på videregående. 

- Jeg er innom siden i ny og ne. Er vel mest for å holde meg litt oppdatert som student, forteller Frilund.

 

LES MER OM GAVEDRYSSET HER

 

- Har ikke gått opp for meg

Nå gleder 22-åringen seg til å begynne å bruke telefonen. 

- Det har fortsatt ikke helt gått opp for meg at jeg har vunnet. Den er jo veldig praktisk, lett tilgjengelig og har et godt kamera, sier Frilund, som til daglig bor i Danmark, hvor hun studerer. 


- Jeg studerer til å bli dyrepleier ved skolen Hanseberg i Danmark. Det er en tre-årig utdannelse, jeg pendler litt mellom skolen i Danmark og praksisplassen min i Norge, sier hun.

- Hva er det beste med å studere i Danmark? 

- Det beste er vel at man treffer alle de gamle kjente og nye menneskene hver gang jeg tar turen nedover. Blir nok ekstra spesielt siden  det går så lang tid mellom hver gang vi sees. Danmark et veldig fint land med mange muligheter og trivelige mennesker. De tar selv skolen veldig seriøst og hjelper deg med det meste for at du skal forstå og lære. Studentmiljøet er veldig bra blant vi som bor her. Stort sett alle kjenner alle, og vi har muligheten til mange aktiviteter og felles arrangementer via skolen eller som vi lager til selv, sier hun.

LES OGSÅ: Maja Kristin ble medlem nr. 48.000 hos StudentTorget.no

Vi gratulerer Stine som eier av den en Iphone 4S. Til nå har vi gitt bort to iPader og en iPhone 4, Men fortvil ikke, det er fortsatt gaver igjen. Til sammen gir vi bort ti iPad 2, to iPhone 4S og to reisegavekort på henholdsvis 10 000 og 5000 kroner. Det eneste du trenger å gjøre er å sjekke medlemssiden din, der står det om du har vunnet eller ikke. Du har en ny sjanse hver 24. time. Er du ikke medlem kan du bli det her. Det er gratis.