StudentTorget.no rundet nettopp 46.000 medlemmer, og Fredrik (18) endte opp med det heldige medlemsnummeret.

Fredrik Bjørklund Granås går for tiden siste året på videregående i Askim, hvor han går internasjonal studiespesialiserende.

- Studiespesialiserende er en fin mulighet, ettersom jeg da står med ganske mange åpne muligheter senere. Jeg er litt usikker enda, og tenker at ting får komme litt som det kommer – men en mastergrad skal jeg i hvert fall ta, sier han.

Bjørklund Granås synes det er greit å bli medlem nummer 46.000, og forteller at han fikk høre om StudentTorget.no av skolekameratene. Han er fornøyd med sidens innhold, og forteller om mye nyttig stoff med tanke på skolen og eksamener.

- Jeg har fått tittet litt på siden, og likte spesielt en del av artiklene. Det var en del av de som var spennende og inspirerende å lese. De viste også en del til hva slags valgmuligheter jeg har, og hva en kan oppnå med de enkelte og videste ting. Eksamens tipsene var også veldig greie og få med seg ettersom det snart er eksamenstid og pugging på gang!


På fritiden går det mest i skole, trening, jobb, venner og skikjøring for Bjørklund Granås, men han etterlyser likevel et mer aktivt studentliv i Askim.

- Askim er en liten by med kun én videregående skole. Det er sosialt med tanke på at stort sett alle kjenner alle, men jeg synes det er dårlige valgmuligheter her, i hvert fall når jeg ser hva andre skoler i litt større byer har å velge blant.

Etter videregående tenker han å ta er friår med reising, og planlegger deretter å studere noe rundt økonomi og ledelse.

Vi gratulerer Fredrik med det heldige medlemsnummeret og han kan vente en overraskelse i posten i nær fremtid.

LES OGSÅ: Nora Karine ble medlem nr. 47.000 hos StudentTorget.no