(StudentTorget.no):

StudentTorget feirer at at vi har hatt tidenes leservekst, og gir i den forbindelse bort gaver til medlemmene våre. Vi gir bort ti iPad 2, to iPhone 4S og to reisegavekort til en verdi av henholdsvis 10 000 og 5000 kroner. For å finne ut om du er den heldige vinneren må du gå inn på medlemssiden.

Linn Ludvigsen (19) fra Lier fikk seg en hyggelig overraskelse da hun logget seg inn på  medlemssiden torsdag, etter at hun hadde mottatt nyhetsbrevet om at StudentTorget har satt i gang et gavedryss. Det ble full klaff på første forsøk.

- Jeg fikk mailen om konkurransen, så sto det at jeg hadde vunnet. Jeg lurte på om det var sant, men når det ble bekreftet ble jeg veldig glad, forteller hun.

Hun vet ikke helt hva hun skal bruke iPaden til enda, men tror ikke det blir så vanskelig å finne ut av.

- Jeg må i hvert fall laste ned Angry Birds, så får vi se hva jeg skal bruke den til, sier lierjenta som jobber som fotograf, men skal ta fatt på studier til høsten.


 

LES MER OM STUDENTTORGETS GAVEDRYSS HER 

 

- Jeg ble ferdig på videregående før sommeren, hvor jeg har gått medier og kommunikasjon. Nå jobber jeg i et fotostudio, men tenker å studere et eller annet innenfor pedagogikk ved Universitetet i Oslo til høsten, forteller hun.

- Hva gleder du deg mest til ved å begynne og studere?

Først og fremst det å få en utdanning og lære nye nytt og spennende. Så kan jeg studere noe jeg har lyst til, og ikke blir tvunget til, sier hun videre. 

- Hvordan er det  jobbe som fotograf?

Det er spennende, jeg lærer hele tiden nye nytt. Siden jeg jobber i studio tar jeg mest bilder av familier, kjærestepar og små barn. Det er aller morsomst å ta bilder av barn, det blir en ekstra utfordring å få de til å være rolige, så er de så utrolig søte, sier 19-åringen som har vært medlem hos StudentTorget en god stund. 

LES OGSÅ: Jannicke ble medlem nummer 39.000

- Jeg ble medlem da jeg gikk på videregående, så jeg har vært det en stund, jeg meldte meg inn fordi jeg fant en god del gode tilbud på siden, sier hun. 

Vi gratulerer Linn med en flunkende ny iPad 2!


Vil du vinne en iPad? Det er fortsatt ni sjanser igjen. Logg inn på medlemssidene dine, og sjekk om du er den heldige vinneren. Er du ikke medlem kan du enkelt bli det her.