(StudentTorget.no):

Vurderer du å studere i USA, og samtidig kunne tenkte deg å lære mer om California State University, Monterey Bay? Da kan dette være en gylden mulighet til å få god og nyttig informasjon. 

Noreen vil være tilgjengelig for å prate med deg om:

• Studieinformasjon
• Opptakskrav og hvordan du søker
• Studentbolig i og rundt California
• Livet i California
• Stipendmuligheter
• Andre spørsmål

Ønsker du å møte Noreen, melder du din interesse direkte til henne under:

Kort om California State University, Monterey Bay
CSUMB er unik ved at den ble etablert i 1994 med i dag kun 6000 studenter. Skolen ligger sentralt ved kysten i California, bare noen minutter fra stranda utenfor den kjente byen Monterey. Universitetet er en del av California State University, som er et av de største i USA. Klassestørrelsene er små og uformelle, universitetet har gode bånd til næringslivet, og undervisningen er tett på studentene og interaktiv.


Ettersom universitetet er relativt nytt og campus-arealet er ubegrensa, er fasilitetene førsteklasses og nye bygninger blir oppført på campus nesten årlig. Det er mange innkvarteringsmuligheter for studentene og internasjonale studenter er garantert innkvartering på campus.

Ved California State University Monterey Bay har du mange valgmuligheter. Her kan du kan du studere via vårt alternativ IBS Select, som betyr at du selv velger fag med utgangspunkt i egne interesser. Populære fagområder er business, human resources og marinbiologi. Lærestedet tilbyr også både bachelor- og mastergrader.

På CSUMB er det også muligheter til å ta en bachelorgrad på tre år, i stedet for fire som er normen.

LES OGSÅ: De beste business-skolene i Europa og Amerika

LES MER OM UNIVERISTETET OG HVILKE STUDIER DE TILBYR PÅ STUDIEVALG.NO