Navn: Cecilie Kjensli

Alder: 37

Utdanning: Cand Mag. Hoppet av hovedfag i sosiologi

Yrke: Sexpirator. Driver egen nettbutikk for seksuelt velvære -
www.ceciliekjensli.com.

Du kan og lese hennes mye omtalte sexblogg på Nettavisen her:
http://cecilie.blogg.no/

 

 

Cecilie Kjensli om studietiden

 

- Hvordan var studietiden?

Rent fagmessig var den vel ikke akkurat særlig vellykka. Jeg var en dårlig student som skulka mye forelesninger og mistrivdes blant flinkisene på Blindern. Som jente fra Oslo øst fant jeg meg aldri til rette i studentmiljøet som jeg oppfatta som ganske døvt. Fagene var for så vidt interessante men vi hadde sjeldent uinspirerende forelesere med enkelte unntak. Jeg satt stort sett bare å så på klokka og kasta bort mye tid.
 

- Hva gjorde du på fritida?
 

Hehe. Jeg var sammen med en musiker så det ble mange sene nattetimer på by'n og sløve formiddager i køya. Må si jeg levde et slaraffenliv, en tilværelse jeg trives ganske godt med. Jeg har sort belte i å dra meg.- Har du noen gode minner som skiller seg spesielt ut?
 

Ikke egentlig, bortsett fra at jeg var med i Radio Nova, som var kult. Der traff jeg mye bra folk som jeg fremdeles holder kontakten med.
 

- Og kanskje noen kjipe?
 

Vel, jeg ble ikke særlig imponert over den svenske foreleseren i
sosialantropologi som sto å snøyt seg i mikrofonen. Kanskje ikke akkurat kjipt, men ganske disgusting vil jeg si.


- Savner du studentlivet?
 

Nei. Det var en befrielse å slutte. Utdannelse er oppskrytt så fremt du ikke vet hva du skal bruke den til. Selv om jeg aldri ble sosiolog, så har jeg fått mye bruk for det i senere tid. Jeg kaller meg "gonzolog": Jeg utaler meg sleivete på dårlig grunnlag, men det er som regel noe i det.

LES OGSÅ: Siv Jensen studerte økonomi på NHH


- Hvis du fikk studere på nytt, hva ville du studert?

Det måtte bli rytmisk musikk for jeg kunne godt tenkt meg å være musikkprodusent. Å skru lyd hadde vært tøft. Jeg har bra teft og gode ører.