(StudentTorget.no):

Hva var det som fikk deg til å bli engasjert i FN-studentene?

Jeg har alltid vært engasjert og interessert i organisasjonsarbeid og internasjonale spørsmål, men det var ikke før FN-studentene startet lokallag i Bodø at jeg fikk øynene opp for organisasjonen. Sett bort ifra det åpenbare – at det er en organisasjon som diskuterer de verdensomspennende problemstillingene FN har, er det også veldig spennende å kunne jobbe i et nasjonalt styre som har så tett samarbeid med United Nations Youth Associations Network (UNYANET).

Hva blir det viktigste arbeidet for deg i tiden fremover?

Når det gjelder arbeid i FN-studentene er alltid den viktigste jobben å bistå, koordinere og være en god støttespiller for de seks lokallagene vi har i Norge. I tillegg er en viktig oppgave for oss i år å profesjonalisere, styrke og markedsføre organisasjonen bedre, slik at flere studenter får øynene opp for organisasjonen.
Ellers skal jeg legge inn en siste innsats på bachelorgraden min, slik at jeg kan starte på master neste høst.

Hvordan er det å kombinere studiene med å være aktiv i organisasjonslivet?

Jeg er oppvokst i en familie som alltid har hundre jern i ilden, så jeg fikk nok en dose stressmestring inn med morsmelken. Så lenge man gjør noe man virkelig brenner for, er strukturert og husker å passe på seg selv, så går det som regel bra.


Les også: Dette kan du tape på å jobbe som student

Hva er det beste med å studere?

Det å kunne være student i et land som Norge er i seg selv et privilegium. Ellers er nok friheten det jeg setter mest pris på. Hadde jeg ikke hatt muligheten til å legge opp dagene mine slik jeg selv vil, hadde jeg nok ikke kunne tatt på meg så mange verv og fått til alt jeg jobber for.

Hva er det verste med å studere?

Å havne bakpå med skolearbeid, eksamenstid og det å være så langt unna familien.

Hvilket utested pleier du vanligvis å besøke når du er på byen?

For å være helt ærlig så syns jeg ikke det er så morsomt å dra ut på byen lengre. Jeg og noen venner pleier heller å ha noe vi kaller 5-studenters middag (ikke like ille som Ylvis), der vi lager en tre-retters middag med noe godt å drikke på rundgang. Ellers er det veldig koselig å gå på pub med venner og ta noen øl mens man sitter og prater.

LES OGSÅ: Morgan er ny leder for utenlandsstudentene

Les også: Nesten 10 000 studenter står fortsatt i boligkø

Du kan velge tre mennesker – levende eller døde – til din kollokviegruppe, hvem velger du og hvorfor?

Michelle Obama, Meryl Streep og Angela Merkel. Det er veldig ulike damer, men jeg tror miksen av det engasjerte, kunnskapsrike og beintøffe hadde vært en slående kombinasjon.

Velg en sang som beskriver din livssituasjon akkurat nå.

Imagine av John Lennon, selv om det er mer visjon enn situasjon.