Denne uka møter vi studenten Sofus Rasmussen som er rådgiver i Norges Studentidrettsforbund. Han gleder seg til å motivere og engasjere flere nye studenter med organisasjonens 100 forskjellige idretter. 

Ukas student

Navn: Sofus Rasmussen
Alder:
26


Studier: Bachelor i Sport Management og master i idrettsvitenskap, og til høsten Idrett og Bærekraft på Norges Idrettshøyskole.
Aktuell som: Rådgiver i Norges Studentidrettsforbund


Sofus jobber for tiden som rådgiver innen kompetanse - og organisasjonsutvikler for Norges Studentidrettsforbund og sier selv at han trives veldig godt. Med organisasjonens 100 forskjellige idretter gleder han seg til å engasjere studenter til å aktivisere seg enda mer. 

– Det er alt fra kanonball og rumpeldunk til mer tradisjonelle sporter som fotball og håndball. Så vi tror virkelig det er noe for alle, sier Sofus.

Sofus oppfordrer videre til å fokusere på det sosiale og ikke nødvendigvis prestasjonene. Så selv om man ikke har spilt noe før, er alle velkommen til studentidretten.

 

Festival til høsten

Til høsten arrangerer Norges Studentidrettsforbund "Studentlekene" som Sofus forteller er organisasjonens studentidrettsfestival som arrangereres en gang i semesteret.

– Det går utpå at vi samler så mange vi kan og ofte blir det over 2000 studenter som konkurrerer i ulike sporter på dagtid. Og så blir det mye sosialt på kvelden. Det er et stort lavterskelarrangement der vi tar imot alle som vil være med, sier Sofus. Om du vil vite mer om "Studentlekene", kan du besøke Norges Studentidrettsforbund sin nettside.

LES OGSÅ: Ukas student driver med regnskap, flyging og fitness

 

Har du tips om neste Ukas Student?

Har du tips til hvem vi bør invitere til en sofaprat som Ukas student?

Vi ønsker å møte studenter som har spennende historier, som har skapt noe, tatt ansvar og engasjert seg i en viktig sak, gått veier for studenter eller som har andre spennende, viktige, inspirerende eller morsomme historier som er verdt å dele!

Tips oss på ukasstudent@studenttorget.no