(StudentTorget.no):

På konstituerende møte i Studentparlamentet ved UiB mandag 29.05 fikk Håkon Randgaard Mikalsen fornyet tillit som leder av Studentparlamentet UiB. Han har sittet som leder i foregående periode, og har i tillegg tidligere erfaring som leder av Studentersamfunnet i Bergen.

 

– Jeg vil gjerne takke Studentparlamentet, det er selvfølgelig utrolig gøy å få tillit nok et år. Jeg ser virkelig frem til å fortsatt kunne representere UiB sine studenter i møte med både Universitetet, kommunen og andre aktører i året som kommer, sier Håkon Randgaard Mikalsen, avtroppende og påtroppende leder av SP-UiB.


Med seg i Arbeidsutvalget får han med seg Terje-André Kvinlaug som nestleder, og Natalie Johnsen og Stian Skarheim Magelssen som medlemmer av Arbeidsutvalget. Sammen skal de jobbe for å representere UiBs studenter på fulltid i året som kommer.

 – Jeg er veldig fornøyd med teamet jeg tar med meg i året som kommer, og vil benytte anledningen til å takke mine avtroppende kollegaer for året som har gått, fortsetter Mikalsen.Mikalsen trekker frem arbeidet inn mot Stortingsvalget, samt videre arbeid med mentorordning som de viktigste sakene i året som kommer.

– Stortingsvalget er like om hjørnet, og vi vil sammen med Norsk Studentorganisasjon, arbeide for at man kommer enda nærmere studentkravet om høyere studiestøtte og flere studentboliger. Vedtaket om faglig mentorordning fra i fjor, har vært en stor seier for hele Universitet. Oppfølging av hvordan dette implementeres frem mot 2019 vil være utrolig viktig og spennende. Vi har mulighet til å se til andre toppuniversitet nå, og det syns jeg vi burde gjøre. Jeg gleder meg til å fortsette på dette arbeidet

LES OGSÅ: Gjesteblogg: Flere studentboliger vil gi kindereggeffekt