(StudentTorget.no):

 

Komedie

Richard Says Goodbye – 24. januar
Johnny Depp spiller hovedrollen, professor Richard, som får beskjed av legen at han har 6 måneder igjen å leve. Professoren tar tak i de siste månedene og lever livet til det optimale med drikking, røyking og brutalt ærlige kommentarer og handlinger.

 

The Gentlemen – 28. februar
En actionkomedie med stjernene Matthew McConaughey, Chalie Hunnam og Colin Farrell. Mickey (Matthew McConaughey) ønsker å selge marihuana-imperiet sitt og det utløser store problemer i den kriminelle underverdenen i London.

 

Free Guy – 3. juli
I en verden der videospill og skurker har tatt over, innser Ryan Reynolds karakter, Guy, at han er helten som må sette en stopper for ondskapen. En actionkomedie med Ryan Reynolds/Deadpool humor.

 

Action

Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of one Harley Quinn) – 7. februar
Det er slutt mellom Harley Quinn og the Joker, så Harley Quinn trenger en ny start. Sammen med superheltene Black Canary, Huntress og Renee Montoya prøver de å redde en ung jente fra en ond kriminell.


 

Mulan – 25. mars
Disneys animasjonsfilm, Mulan, kom ut i 1998, og i 2020 kommer den episke historien om Kinas legendariske kriger ut på kino, med Yifei Liu i hovedrollen som Mulan. Mulan forkler seg som en mannlig kriger for å redde sin far.

 

James Bond: No Time To Die – 3. april
Daniel Craig er tilbake nok en gang som agent 007, og i denne filmen har Bond trukket seg fra aktiv tjeneste, men må vende tilbake for å bekjempe en ny, mystisk antagonist med nye, farlige og høyteknologiske våpen.

 

Black Widow – 29. april
Black Widow får et nytt oppdrag hvor hun må møte mennesker fra fortiden. Denne kommende Marvel filmen er satt mellom Civil War og Infinity War.

 

Fast & Furious 9 – 20. mai
Vin Diesel og teamet vender tilbake i en ny Fast & Furious-film. Ryktene sier at Paul Walker også dukker opp i filmen ved hjelp av moderne teknologi. Flere kjente ansikt vil pryde skjermen som Charlie Puth, Wiz Khalifa og Cardi B.

 

Wonder Woman 1984 – 5. juni
Under den kalde krigen ender Gal Gadot og Wonder Woman i problemer med Sovjetunionen. 1984 er oppfølgeren til den første Wonder Woman filmen fra 2017.


 

Ghostbusters: Afterlife – 10. juli
En mor og to barn flytter til et hus i en småby. Huset er etterlatt av bestefaren. Ved hjelp fra læreren på skolen og etterlatte eiendeler innser barna deres forbindelse med en av de originale Ghostbusterne.

 

The King’s Man – 18. september
En forløper til The King’s Men-filmene som kom ut i 2014 og 2017. Vi drar tilbake i tiden og finner ut hvorfor The King’s Men har blitt til den organisasjonen den er. En gruppe med noen av verdens verste kriminelle genier samles for å planlegge en krig for å utrydde millioner av mennesker. Det er bare en mann som kan stoppe dem.

 

Ironbark – 2. oktober
Ironbark forteller den sanne historien om den britiske forretningsmannen, Greville Wynne, som hjalp CIA å trenge gjennom det sovjetiske atomprogrammet under andre verdenskrig. Hovedrollen er spilt av Benedict Cumberbatch.

LES OGSÅ: Steve Jobs avgangstale ved Stanford University - StudentTorget anbefaler

 

Drama

1917 – 24. januar
Under første verdenskrig må to unge, britiske soldater ut i oppdrag for å levere en beskjed til en annen bataljon for å forhindre massemord.


 

Little Women – 31. januar
Fire søstre vokser opp i Amerika etter borgerkrigen på 1860-tallet. Søsteren Jo ønsker å leve livet etter sine premisser og å følge drømmen sin som manusforfatter.

 

The Farewell – 13. mars
En ekte og hjertevarm film om en amerikansk-kinesisk kvinne som drar tilbake til Kina for å si farvel med bestemoren, som ikke vet at hun snart skal dø.

 

Supernova – 16. oktober
Sam og Tusker, spilt av Colin Firth og Stanley Tucci, har vært partnere i 20 år og skal reise England rundt i sin gamle husbil. Tusker fikk nylig diagnosen demens, så de ønsker å bruke resten av tiden sammen med venner og familie.

LES OGSÅ: Borealisfestivalen i Bergen - StudentTorget.no anbefaler

 

Skrekk

The Grudge – 24. januar
Enda en ny versjon av The Grudge med den klassiske fortellingen om et hjemsøkt og forlatt hus med et hevngjerrig spøkelse som vil forfølge og myrde de som entrer.

 

The Lighthouse – 24. januar
En grøsser i svart/hvitt hvor to fyrvoktere, Willem Dafoe og Robert Pattinson, jobber med å vedlikeholder et fyrtårn. De begynner å miste grepet på virkeligheten etter hvert som de bor på den isolerte øya. Er fyrhuset hjemsøkt, eller er det deres egne hemmeligheter som går til hodet på dem?


 

Gretel & Hansel – 31. januar
Basert på fortellingen om Hans og Grete, der to unge barn roter seg bort i skogen på leting etter mat og arbeid, men i stedet møter de på en ondskapsfull heks.

 

The Conjuring: The Devil Made Me Do It – 11. september
Etterforskerne Ed og Lorraine Warren må løse en ny sak når demoner sloss om sjelen til en 11 år gammel gutt. Ekteparet Warren har selv fortalt at dette var en av deres mest oppsiktsvekkende saker, ettersom det for første gang i amerikansk historie utviklet seg til en rettssak der den drapsmistenkte hevdet at han var besatt av en demon.

 

Halloween Kills – 16. oktober
De beryktede Halloween-filmene med Michael Myers og Laurie Strode fortsetter i 2020. Michael Myers slapp unna sist Halloween, og hvordan det går for Laurie Strode videre finner vi ut av rundt Halloween.

LES OGSÅ: Tips til påsketuren

 

Thriller

Parasite – 31. januar
En fattig familie på fire lager en slu plan og får seg jobb hos en rik familie, men lite vet de hva som skjuler seg i kjelleren. En underholdene thriller fra Sør-Korea.

 

A Quiet Place 2 – 20. mars
Oppfølgeren der vi får et gjensyn med Emily Blunt og barna hennes. I denne filmen fortsetter familien Abbott sitt forsøk på å overleve grusomhetene i den nye verden. Fort innser de at det ikke bare er skapningene som reagerer på lyd som er trusselen. Husk å ikke lag en eneste lyd!


 

Animasjon

Trolls – Verdensturné – 27. mars
Trolls er tilbake på kinolerretet og denne gangen med en antagonist som ønsker å eliminere alle sjangere innen musikk og gjøre alt til rock. En familiefilm med med kjent musikk og god humor.

 

Scoob! – 22. mai
Lær hvordan Scooby og gjengen møttes i den nye Scoob-filmen. Scooby og Shaggy blir kidnappet og Mystery Inc står foran det største og mest utfordrende saken noensinne.

 

Svampebob: Svamp på rømmen – 12. juni
Garry har blitt sneglenappet, så Patrick og Svampebob må ut og finne ham. På veien møter de på nye eventyr og internett-favoritten Keanu Reeves.

 

Minions: Historien om Gru – 3. juli
I den siste Minion-filmen lærte vi om møtet mellom unge Gru og minionene. I denne oppfølgeren er Gru nå voksen og vi får lære mer om hvordan ondskapen utviklet seg i Gru.

  

Klikk her for å se alle studier i Norge og utlandet