Wow. Tenk at det er tre og et halvt år siden jeg satte meg på flyet på vei til mitt livs største eventyr. Lite visste jeg at tiden i California kom til å gå så fort, men at jeg samtidig skulle rekke å føle meg så hjemme der.

 

Jeg studerer Public Relations and Image Management ved California State University, Long Beach (CSULB). Siden bachelor grader i USA tar fire år isteden for tre som i Norge, er jeg nå på mitt fjerde, og siste år. Ved å studere PR lærer jeg spesielt mye om omdømme- og relasjons bygging og kommunikasjon på digitale medier. Skolen ligger i Long Beach, en by i Los Angeles County, California. Gjennom min tid her har jeg rukket å virkelig forelske meg i dette stedet, Long Beach har en perfekt balanse av storby og surfeby!

 


I det jeg starter på mitt aller siste semester på CSULB føler jeg et helt lass med følelser. Jeg, som hvilken som helst annen student er glad jeg endelig ser lyset i enden av tunnelen, fire år med hardt arbeid kommer snart til å bli verdt det i det jeg får diplom som bevis på fullført bachelor, men det er også mange andre følelser.Å studere i utlandet er noe jeg aldri ville vært foruten, men det er en grunn til at de advarer deg. Kanskje føler jeg at jeg ikke var advart nok, eller kanskje jeg ikke ville hørt på advarslene uansett. Når man bor et sted i 4 år lager man etterhvert et liv der. Leiligheten blir hjemme, vennene blir familie og stedet blir en del av deg. Separasjonsangsten er høy for tiden og jeg klarer ikke helt å se for meg å ikke bo i Long Beach etter sommeren.


I det jeg går inn i mitt aller siste semester på CSULB føler jeg så mange ting, jeg aner ikke hvordan dette skal gå, men jeg vet at jeg skal nyte hvert eneste sekund jeg har igjen.

LES OGSÅ: Açaí bowl done right

 

Med det vil jeg si at jeg gleder meg til å ha dere med på veien, oppturer, nedturer og mye fluff i mellom - dette blir bra!

 

Klikk her for å se alle studier i Norge og utlandet