06:00

Alarmen ringer, og jeg våkner for dagen. Jeg står opp rundt kl. 06:00 i ukedagene. Å stå opp til samme tid hver dag har gjort det mye lettere for meg å våkne tidlig. På tirsdagene trener jeg ikke før etter første time, så jeg bruker gjerne noen minutter på å scrolle gjennom sosiale medier før jeg står opp. Når jeg etter hvert kommer meg ut av sengen, lager jeg en kopp varmt vann med sitron og ingefær. Mens jeg drikker vannet, liker jeg å enten lese eller gjøre lekser.

 

07:00
Mellom klokken syv og halv åtte begynner jeg å gjøre meg klar for dagen. Jeg går over alt jeg må gjøre i løpet av dagen, pakker sekken, rer opp sengen og sørger for at treningsbagen er klar for senere.

 

08:00
Min første time på tirsdagene er kl. 08:30, og rett før jeg går på skolen setter jeg alltid på en maskin med klær. Jeg er lite hjemme i løpet av dagene, og sørger derfor for at jeg får satt på klesvasken når jeg har tid.

 

09:00
Fysikktimen er ferdig kl. 09:20, og etter denne drar jeg på trening. På vei til treningssenteret stopper jeg hjemom for å flytte klesvasken over i tørketrommelen og plukke opp treningsbagen.

 

 

11:00-12:00

Jeg er som oftest ferdig å trene mellom kvart på elleve og elleve. Etter dette drar jeg hjem igjen for å dusje, spise frokost, og gjøre meg klar til resten av dagen. I løpet av denne tiden lager jeg også klar mat/snacks jeg kan ha med meg på skolen. I dag hadde jeg med meg oppkuttet selleri og en liten boks med valnøtter.


 

13:00-15:00
Min neste time starter klokken ett, og varer i 50 minutter. Rett etter denne timen har jeg enda en time, som varer til 14:50. Dette er to forskjellige mattetimer, den første er lineær algebra og den andre er calculus III. Etter calculus er jeg ferdig med klasser for dagen, men jeg liker å sitte på skolen i noen timer etterpå for å gjøre lekser.

 

15:00-20:00
I dag endte jeg opp med å sitte på skolen i ca. fem timer. På torsdag har jeg to eksamener, og jeg brukte tiden til å øve til disse. I tillegg brukte jeg litt tid på å begynne på lekser jeg vet jeg må levere inn senere denne uken, og det er alltid godt å ha begynt på dette. Jeg er en som ikke klarer å sitte hjemme å gjøre lekser, og pleier derfor å sitte noen ekstra timer på skolen. Vanligvis deltar jeg på noe som heter CRU hver tirsdag klokken 20:00, men siden jeg måtte lese til eksamen, ble det til at jeg skippet det i dag.

LES OGSÅ: Weekend in Winnipeg

 

20:00-21:00

I og med at jeg valgte å sitte på skolen såpass sent i dag, endte jeg opp med å ikke ha tid til å spise middag før nå. Jeg hadde heldigvis en boks med stir fry i frysen, som jeg kunne varme opp. Stor sett når jeg lager middag blir det nok til minst to porsjoner (ofte flere), og da pleier jeg å fordele det i matbokser og ha i frysen. Veldig greit når dagene blir litt ekstra lange!


 

21:00-22:00

Fordi jeg står opp så tidlig hver dag satser jeg alltid på å legge meg før ti om kvelden. Jeg prøver å få åtte timer søvn hver natt, da er jeg alltid uthvilt og har mye mer energi neste dag. Om kvelden liker jeg også å lese i en halv time. Jeg synes det er veldig godt å få takene bort fra skole og lekser, og lese noe jeg selv synes er underholdende.

LES OGSÅ: Homecoming Season

 

Klikk her for å se alle studier i Norge og utlandet