Studentrabatter i hele Norge

Akupunkturhuset Studentrabatt Studentvennlig bedrift!

Akupunkturhuset – Studentrabatt

15 % på alle behandlinger.

Om studentrabatten

15 % på alle behandlinger.

Husk å be om StudentTorgets studentrabatt og ha med gyldig studentbevis!


Om Akupunkturhuset

Med over 19 års fartstid innen akupunkturfaget består Akupunkturhuset (tidl. Alternativklinikken) i dag av et team akupunktører med høy utdannelse og kompetanse. Våre behandlere tilfredsstiller alle de utdanningskrav som skal til for å være medlem sin respektive fagforening. Akupunkturforeningens krav for medlemskap er høye og innebærer medisin grunnfag samt anatomi og fysiologi fordypningsfag. Dette innebærer at vi alle har studert minst 4 år før vi ble akupunktører.

Akupunkturutdannelsen I Norge er offentlig godkjent av NOKUT (Nasjonalt Organ for Kvalitet i Utdanningen)

Som en del av studiet har vi alle hatt minimum 5 ukers opphold i Kina med teori og praksis innenfor akupunkturfaget. Flere av oss har også vært tilbake i Kina mange ganger for å videreutdanne oss.

Vår brede kompetanse gjør dermed at du kan stole på at vi har kunnskap om din diagnose både fra et kinesisk medisinsk- og et vestlig medisinsk ståsted.

Vi har alle klassisk akupunktur som vårt fagfelt. Klassisk akupunktur inkluderer også triggerpunktbehandlig, eller medisinsk akupunktur som det også kalles.
 Akupunkturutdannelsen krever kontinuerlig ferdighetstrening og praksis gjennom hele studiet før vi kan kalle oss akupunktører. De strenge kravene til klinisk praksis er et kvalitetsstempel som gjør at du kan føle deg trygg når du kommer til oss.

Hos Akupunkturhuset finner du også spesialkompetanse innen en rekke andre fagfelt. Huong Dang er utdannet sykepleier, Hege C. Gerhardt er utdannet innen homeopati, Marit Slåtten er utdannet massasjeterapeut, og Trond Ø Lien er sertifisert Pilatesinstruktør.

Vår kunnskap gjør oss til et sterkt team av behandlere og i fellesskap gir vi våre pasienter best mulig behandling og individuell oppfølging.


Telefontid

Man-Torsdag 08.00-17.00
Fredag 08.00-16.00


Søkeord: Akupunktur, Oslo sentrum, Youngstorget, Homeopati, Kopping, Massasje, IMS, Pilates, søvnplager, allergi, bihulebetennelse, hodepine, migrene, menstruasjonsplager, menstruasjonssmerter, psykiske plager, emosjonelle plager, lite energi, studentvennlig, studentpris, studentrabatt, studenttilbud, studentvennlig bedrift. Helsetilbud

Badstugata 1, 0179 Oslo
22 11 67 00
Alternate Text
STUDENTVENNLIG BEDRIFT
Spar penger som student!
Vi anbefaler at du handler hos studentvennlig bedrifter. Da sparer du penger!

Relaterte studentrabatter og tilbud

Vis alle
Velkommen til iFix – vår glede er å hjelpe deg! Vi hjelper deg på dagen når du har vært uheldig. Vi har ekspertise på området og tilbyr trygg og profesjonell service. Vi vet hvor avhengige folk er av sin iPhone i dag, og sørger derfor for en rask, trygg og billig opplevelse hos oss! En iPhone er et kvalitetsprodukt med lang levetid og høy bruksverdi. De fleste skader kan repareres, og i de aller fleste tilfeller vil det lønne seg å reparere framfor å kjøpe nytt. Det finnes ulike forsikringer og bytteløsninger for skadet skjerm, men det medfører ofte lang ventetid og vil over tid ofte koste mer enn det du betaler hos oss for reparasjon på dagen når uhellet først skjer. Samtidig som vi tilbyr de beste prisene, er vi blant få som benytter reservedeler av beste kvalitet. Vi har mange års erfaring, og med bruk av markedets beste deler kan du føle deg trygg når du leverer din enhet til oss.     Hvorfor velge oss? Vi har 7 års erfaring og er trolig Trondheims eneste verksted som benytter høykvalitetsdeler! Vi bruker skjermer av markedets beste kvalitet, ikke billige eBay-kopier. iFix tilbyr profesjonell reparasjon av iPhone - kjapt, trygt og til en fornuftig pris. Alle reparasjoner utføres på 30-60 min. etter avtale. Har du ikke mulighet til å komme til vårt verksted kan telefonen sendes inn til oss.   Vi er fleksible med avtale av tidspunkt for reparasjon slik at du kan komme når det passer deg.   Vi gir 6 mnd. garanti på alle reparasjoner (3 mnd. på batterier), som omfatter utført arbeid samt produksjonsfeil på del(-er) som er byttet.     Kontakt/booking For å booke avtale eller hvis du har spørsmål; send oss en e-post, ring/send SMS, melding på Facebook eller bruk kontaktskjema på nettsiden. Telefon: 97 46 52 71 E-post: post@ifixiphone.no Nettside: www.ifixiphone.no Facebook: https://www.facebook.com/iFixiPhone.no/   Åpningstider Man - fre       07:00 - 22:00 Lør- søn        10:00 - 22:00 Reparasjon utenfor vanlig åpningstid kan ordnes etter avtale.   Prisliste Oppdaterte priser på skjerm- og batteribytter ligger til enhver tid ute på vår nettside. Ta kontakt for priser på andre reparasjoner.     Følg også med på Facebook-siden vår for gode pristilbud og konkurranser!
Studentrabatt
Les mer
Om Gry Warsla: - Jeg har studert ved Universitetet i Oslo (1989-1995)- 18 års erfaring som sykehuslege- Spesialist siden 2006- Seksjonsoverlege  v Gynekologisk Poliklinikk v Drammen Sykehus siden 2013 Bestill time: Telefon: 23207000 (09-11 og 12-14) eller på e-post: gynekologgry@gmail.com
Studentrabatt
Les mer
Adresse:Karlsøyveien 1Langnes Handelspark9015 Tromsø Åpningstider:Mandag-fredag 10-20Lørdag 10-18 Telefon:77 60 26 60 E-post:post.k1langnes@gsport.no  
Studentrabatt
Les mer
SAS UNGDOMSBILLETTER Perfekt for deg som er under 26 år og vil reise innenfor Skandinavia, Europa, USA og Asia til lave priser og høy tilgjengelighet. Og ikke minst en rekke andre fordeler som gjør reisen din enklere.
Studentrabatt
Les mer
Adresse:Jekta, Heilovegen 199015 Tromsø Åpningstider:Man - fred: 10-21Lørdag: 10-18 Telefon:77 60 74 00 E-post:post.tromso@gmax.no  
Studentrabatt
Les mer
Adresse:Storgata 799008 Tromsø Åpningstider:Mandag-fredag 09-18Torsdag 09-19Lørdag 10-16 Telefon:77 68 06 13 E-post:post.torgsenter@gsport.no  
Studentrabatt
Les mer