Sentrumklinikken
Alle studentvennlige bedrifter

Sentrumklinikken

Fysioterapi | Kiropraktikk, Akupunktur
Studentrabatt (1)

Vi har egne studentpriser på behandling hos oss. Fokuset vårt er høy faglig kompetanse i profesjonelle omgivelser og kommunikasjon på tvers av fagområdene.

Les mer om Sentrumklinikken
Lokale og landsdekkende tilbud
Mer enn 1.000 studentrabatter
Spar penger som student
Takk
for at dere tilbyr
studentrabatt!
- StudentTorget-teamet
på vegne av studenter i Norge
STUDENTVENNLIG
BEDRIFT
2024
Verifisert av StudentTorget.no

Studenttilbud fra Sentrumklinikken

Vi har egne studentpriser på behandling hos oss. Fokuset vårt er høy faglig kompetanse i profesjonelle omgivelser og kommunikasjon på tvers av fagområdene.
Studentrabatt Kristiansand
Les mer
Telefon
38 09 55 33
Adresse
Kirkegata 50 4612 Kristiansand

Relaterte studentrabatter og tilbud

Vis alle
Velkommen til Tannlegene Vatne. Vi er en allmennpraksis som utfører alle vanlige behandlinger.  Som student får du 50 % rabatt på 1.gangsundersøkelse, samt 40 % studentrabatt på all oppfølgende behandling. Vi ønsker velkommen i lyse lokaler med nytt moderne utstyr, vis a vis Klingenberg kino. Våre tjenester: Akutt hjelpTannfargede fyllingerTannkjøttbehandlingRotfyllingKrone/brobehandlingTrekking av visdomstennerEstetiske tannbehandlingBlekingFremstilling av bittskinner Kostnadsoverslag gis før behandling starter. Husk studentbevis! Kontakt oss Tlf: 22 83 40 84 E-post: tannlege@vatne.no Evt. legg inn ønsket time via knappen over, så tar vi kontakt med deg. Åpningstider Man-tors: 08:00 - 20:00 Fredag: 08:00 - 16:00 Lørdag: Etter avtale Søkeord:akutt hjelp, tannverk, vond visdomstann, hvite fyllinger, krone, bro, rotfylling, tannkjøttbehandling, kjevesmerter, bittskinne, bleking
Studentrabatt
Les mer
Enten du akkurat har begynt på ditt studenteventyr, eller nærmer deg slutten med kappe og diplom i sikte, vet vi at endringer er en del av reisen. Og ofte betyr det å flytte – mot nye mål, nye drømmer og nye utfordringer. Vi hos Majoren Flyttebyrå forstår at som student, er hver krone viktig. Derfor er vi her for å gjøre flytteprosessen så enkel og rimelig som mulig for deg. Spar penger med studentrabatt Vi vet at studentlivet kan være hardt for lommeboken. Det er derfor vi er stolte av å tilby spesielle studentrabatter for å lette litt på økonomien. Med Majoren Flyttebyrå får du ikke bare pålitelig og effektiv service, men også en sjanse til å spare penger. Alle studenter som fremviser studentbevis får 20% rabatt på flyttehjelp hos oss. Benytt rabattkode STUDENT20 i kommentarfeltet når du bestiller så legger vi det i bestillingen. (rabatten gjelder for flytting). Send inn flytteforespørsel her Ikke la flytting bli en ekstra stressfaktor i ditt travle studentliv. Ta skrittet mot ditt neste eventyr med letthet og selvsikkerhet, støttet av våre pålitelige flyttetjenester. Majoren Flyttebyrå er et flyttefirma i Oslo med lang erfaring og kjent for pålitelige tjenester og god service. Med en voksende liste av tilfredse kunder og anbefalinger fra ledende eiendomsmeglere, har Majoren Flyttebyrå etablert seg som et av de beste valgene for både private og bedrifter i Oslo. Flyttebyrået tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert flytting, flyttevask og mellomlagring. Majoren Flyttebyrå Oslo ASTelefon: 93 46 42 11
Studentrabatt
Les mer
Ønsker du hjelp til å sette opp et budsjett? Vil du få bedre kontroll og oversikt i hverdagen? Eller ønsker du hjelp til å lage planer for fremtiden? Med Pengehjelpen får du en uavhengig økonomisk rådgiver som er her for å hjelpe deg med din situasjon.  Rådgiverne i Pengehjelpen har 10+ års erfaring fra bank og finans. De sitter på bred kompetanse innenfor privatøkonomi, og kan derfor hjelpe deg med mange ulike spørsmål.  Du får en epost fra din rådgiver innen 24 timer etter du har meldt deg opp på tjenesten, med noen spørsmål om din situasjon og om du ønsker en intro-/kartleggingssamtale på video/telefon for å bli bedre kjent. Videre foregår rådgivningen på epost.  Som student kan du få 30 dager gratis økonomisk rådgivning, deretter 20 % rabatt i inntil 6 måneder. Prisen på tjenesten er ordinært kr. 599 per måned.  Klikk på denne lenken for å få tilbudet.
Studentrabatt
Les mer
Husk å be om StudentTorgets studentrabatt og ha med gyldig studentbevis! Holtegaten akupunkturklinikk – med 34 års erfaring Ønsker du akupunktur i Oslo, ligger Holtegaten akupunktur sentralt, hjørnet Holtegaten/ Uranienborgveien, rett bak slottet og med gangavstand fra Bogstadveien. Holtegaten akupunktur, etablert 1981 av Anette Koppang tilbyr akupunktur av anerkjente og erfarne behandlere. Alle er medlem av Akupunkturforeningen. Vi tilbyr akupunktur med bakgrunn i et helhetlig syn på helse. Det betyr at en plage eller et symptom forstås ut fra sammenhengen mellom det fysiologiske, psykologiske og ytre omgivelser. Derfor får du behandling som er individuelt tilpasset dine behov. Akupunktur for alle Vi behandler barn og voksne i alle aldrer og har ekspertise og erfaring i behandling av en rekke fysiske og emosjonelle tilstander. I tillegg har vi spesialkompetanse på kostholdsveiledning og akupunktur. Vi har et godt samarbeid med andre behandlere innen den medisinske og komplementære helsetjenesten, slik at du får tilpasset best mulig den hjelpen og støtten du ønsker. Har du spørsmål om akupunktur eller ønsker å bestille time, ta kontakt på telefon 22 44 72 76  eller anvend vårt kontaktskjema via knappen øverst.  
Studentrabatt
Les mer
* Gjedler ikke vipper, bryn og kur. Din frisør i Voss sentrum Salongen vår på Voss ligger midt i Voss sitt yrende handlesentrum. Vi har også laget istand egen vaskesone hvor du sitter komfortabelt i dempet belysning og i stoler med massasje og fothviler. Åpningstider Mandag - fredag kl. 09.00 - 19.00 Lørdag kl. 09.00 - 15.00 Timebestilling eller spørsmål (Husk å oppgi studentpris på telefon eller velg Student når du bestiller via app eller web. Ring oss på 56 51 10 22 eller benytt timebestilling på app eller web (timebestilling ligger oppe til høyre). Har du spørsmål kan du også sende mail til eller send mail til voss@ramsvik.no. Vi kan dessverre ikke kan ta imot bestilling, endring eller avbestilling på epost.   Meld deg inn i dag - gratis medlemskap! Vi ønsker å ta enda bedre vare på deg som vår kunde! • Gratis innmelding og bruk • Bonus på alle behandlinger og varekjøp • Massevis av kampanjer og fordeler • Superenkel timebestilling og oversikt Sirkel er et fordelsprogram som i tillegg til å gi deg bonuspoeng ved hvert besøk, også gir en rekke andre fordeler. Du får 5% bonus på alle behandlinger og varekjøp, og poengene kan benyttes ved kjøp av valgfrie produkter. Les mer om Sirkel kundeklubb her  
Studentrabatt
Les mer
Book bord her På O’Learys får du følelsen av å være på bar i Boston, midt i hjertet av Oslo. Vi lover deg ekte, amerikansk atmosfære med tex mex og kjente klassikere på menyen. Mens burgere, ribs og nachos gir deg vann i munnen, sørger vi også for at du blir underholdt. Enten du er av typen som liker å se på sport på TV eller ta del i spillet selv, har vi noe for deg. I tillegg til å vise sport på alle skjermer, kan du nemlig spille skuffleboard og boksespill hos oss. Med andre ord er O’Learys på Oslo S det perfekte stedet å samle venner eller kolleger for god mat – og god stemning!
Studentrabatt
Les mer