Leieboerforeningen har noen av landets fremste eksperter på husleierett. Vi bistår hver dag våre medlemmer med både store og små saker.

  Bestill studentmedlemskap i Leieboerforeningen (Kun for medlemmer)

  Leier du bolig er det smart å være med i Leieboerforeningen

  Leieboerforeningen har noen av landets fremste eksperter på husleierett. Vi bistår hver dag våre medlemmer med både store og små saker – alt fra utbetaling av depositum til hvem som har ansvar for å reparere et ødelagt toalett.

  Fem juridiske konsulenter og to advokater er dine rådgivere gjennom hele leieforholdet. Det kan fort lønne seg – for det er mange som tjener godt på at du ikke kjenner dine rettigheter.

  All veiledning fra våre juridiske konsulenter er gratis for medlemmer. Det betyr at du når som helst kan kontakte oss via telefon, epost eller Min Side, og få svar på dine spørsmål i løpet av kort tid. Trenger du advokatbistand har du en halv time per år inkludert i medlemskapet.

  Leieboerforeningen er også en aktiv interesseorganisasjon. Vi jobber politisk for et å få til et større, bedre og mer profesjonelt leiemarked. Bedre rettigheter til leieboerne og flere studentboliger er saker jobber kontinuerlig for. Vi er også opptatt av at unge voksne på et tidspunkt skal kjøpe egen bolig og at de høye boligprisene gjør dette umulig for mange. Som medlem i Leieboerforeningen støtter du vårt arbeid for et mer rettferdig boligmarked for alle.

  Studentmedlemskap koster normalt 250 kroner pr år. Melder du deg inn via studenttorget gir vi deg følgende spesialtilbud: 

  To års studentmedlemskap  350 kroner | 30% rabatt - spar kr 150

  Tre års studentmedlemskap  400 kroner | 47% rabatt - spar kr 350

  Om oss: Leieboerforeningen ble stiftet i 1933 og er en uavhengig, ikke-kommersiell forening med 4 000 medlemmer. Vi har kontorer i Oslo, men har medlemmer over hele landet. Foreningens mål er å ivareta medlemmenes interesser overfor utleiere, myndigheter og andre. Per 1. januar 2016 hadde foreningen totalt 11 ansatte.

  Studentvennlig bedrift!