StudentTorget Apple Store
Alle studentvennlige bedrifter

StudentTorget Apple Store

Datautstyr | PC, Musikk | Foto, Lyd | Bilde
Studentrabatt (1)
Få 8-10 % rabatt ved kjøp av Mac og 4-5 % rabatt ved kjøp av iPad.
Les mer om StudentTorget Apple Store
Lokale og landsdekkende tilbud
Mer enn 1.000 studentrabatter
Spar penger som student
Takk
for at dere tilbyr
studentrabatt!
- StudentTorget-teamet
på vegne av studenter i Norge
STUDENTVENNLIG
BEDRIFT
2024
Verifisert av StudentTorget.no

Studenttilbud fra StudentTorget Apple Store

10 % rabatt på Mac og 5 % rabatt på iPad.
Studentrabatt Norge
Les mer

Relaterte studentrabatter og tilbud

Vis alle
Ønsker du mer informasjon, eller ønsker å benytte studenttilbudet, kontakt oss på 77 65 74 00 eller info@karlsen-trafikkskole.no.  Se også hva andre sier om oss. OPPLÆRING TILPASSET DEG OG DITT BEHOV! Vårt mål er å tilrettelegge undervisningen på slik at den blir mest mulig effektiv og minst mulig kostbar for våre kunder. Kort og godt vil dette si en opplæring som er tilpasset dine behov og dine ferdigheter. Myndighetene har laget en undervisningsplan for hvordan opplæringen skal være og hvilken kunnskap, forståelse og ferdigheter du skal ha for å få førerkort å bli en dyktig sjåfør. Denne kan du lese mere om ved å trykke her For å nå disse målene har vi hos oss en klar og målrettet pedagogikk, der målene beskrives for deg slik at du kan forberede deg til hver time. I tillegg inregrerer vi teori og praksis i større grad for at det skal bli enklere å nå målene og den kompetansen det kreves for å lykkes i trafikken. Vi ønsker også å legge ekstra godt tilrette for deg som har mulighet og ønsker å trene hjemme å få ønsket mengedetrening. Dette gjør vi gjennom å gi klare tilbakemelding på øvelser og steder som vil gjøre det enklere for deg å din ledsager å få mye ut av øvelseskjøringen. Skolen har meget moderne undervisningsmattriel, samt lærere som har flere års erfaring og hele tiden følger den pedagogiske utviklingen, og er oppdatert og motivert til å hjelpe deg på en best mulig måte.
Studentrabatt
Les mer
Lito Hårdesign holder til i Storgata 35, ved siden av Aktiv trening i Grimstad. Vi har tidligere drevet  på Torvet siden 1984. Vi er til sammen fem blide frisører som gjør vårt beste for å hjelpe deg som kunde. Kom innom for noen tips og vi hjelper deg gjerne med håret ditt. Hjertelig velkommen til oss.
Studentrabatt
Les mer
• Velkomsttilbud førstegangsundersøkelse til kun kr 590, inklusive røntgen, tannrens, tannsteinsfjerning og goodiebag (verdi kr 150)  • Fast pris på årlig tannundersøkelse for studenter til kr 770, inkl. røntgen, tannrens og tannsteinsfjerning  • Hele 12% rabatt på all tannbehandling (unntatt Invisalign tannregulering)   I tillegg ligger våre ordinære priser til enhver tid under eller på gjennomsnittet av andre tannlegeklinikker og den offentlige tannhelsetjenesten i Trondheim. Du kan for øvrig lese om våre priser her: Priser. Husk da å trekke fra din studentrabatt. Trondheim Tannlegesenter tilbyr alle former for tannlegebehandlinger, som undersøkelse, fyllinger, behandling av tannkjøttbetennelse, trekking av tenner, rotfylling, samt estetiske behandlinger som tannbleking, skallfasetter, tannregulering, tannsliping og tannerstatninger med mer. Dersom du har akutte smerter og akutt behov for tannlege vil vi gjøre det vi kan for å kunne tilby deg time samme dag. Våre tannleger har i tillegg spesialkompetanse og lang erfaring i behandling av pasienter med tannlegeskrekk, de er autoriserte TOO-behandlere (Tilrettelagt tannhelsetilbud til personer med sterk angst for tannbehandling (odontofobi), tortur- og overgrepsutsatte) og er alle svært empatiske og faglig sterke, med norsk autorisasjon og utdannelse fra Norge. Les mer om våre tannleger her: Våre behandlere. Bestill time her ØKONOMISK STØTTE TIL TANNBEHANDLING – REFUSJON FRA STATEN Fra og med 2023 har Stortinget vedtatt at personer mellom 21 og 24 år ikke skal betale mer enn 25 % av fylkeskommunalt takst for undersøkelse og nødvendig tannbehandling. Trondheim fylkeskommune vil dermed dekke 75% av utgiftene til nødvendige tannlegetjenester for 21-24-åringer bosatt i fylket. Er du folkeregistrert eller har midlertidig bostedsadresse i Trondheim, Malvik, Stjørdal, Levanger, Frosta, Steinkjer, Frøya, Hitra eller Grong kommune, kan du motta tannbehandling hos oss og kun betale egenandelen på 25% av totalkostnaden, resten av kostnaden sender vi direkte til Trondheim Fylkeskommune etter avtale med kommunen. Tannhelserefusjonsordningen til SiT ble avviklet 01.01.2023.Voksne fra 25 år og eldre må, fra og med 27. mars 2023 betale full (student)pris på tannbehandling både privat og offentlig. Merk: tidligere fikk personer som fyller 25 og 26 år, også refusjon på tannbehandling. Denne ordningen har nå utgått. 25-26-åringer må nå må betale fullpris hos sin tannlege på lik linje med alle over 26 år. Har du i tidsrommet frem til 1.april 2023 fått behandling som ikke er delvis refundert av staten, kan du søke refusjon for inntil 50 prosent av kostnadene. Kostnadene må være dokumenterte og spesifisert kvittering må legges ved. Legg inn din timebestilling her: Bestill time, eller ring oss på telefon 909 00 909. Velkommen!
Studentrabatt
Les mer
Om Paviljongen Frisør - Ring eller drop in - - Dameklipp - Herreklipp - Farge - Vask - Føn - Permanent - Oppsett
Studentrabatt
Les mer
Om Studentrabatten Alle studenter får 20 % studentrabatt på all pasta. Husk gyldig studentbevis!  Om Kaffe & Pasta Vi er byens spesialforretning i kaffe og pasta. Hos oss finner du italiensk pasta i en mengde smaksvarianter, farger og fasonger. Olivenolje hører også med, og ulike eddiktyper. Vi har det, alt av beste kvalitet. Vi har også kaffe med de utsøkte smaker og aromaer. Vi fører dessuten det du trenger av kjøkkentilbehør for å lage god kaffe og pasta. Om kaffe… Vår kaffe fortjener en skikkelig tilberedning. Derfor må du være nøye med doseringen. Bruk riktig utstyr, enten du skal lage filterkaffe, Chemex, press-kaffe, Aeropress, V-60 eller espresso. Og husk: Kaffe er alltid best nylaget. Om kaffens tilbehør… Vi fører et stort utvalg av espressoutstyr, kanner, kaffebryggere, melkeskummere og kopper. I tillegg har vi ulike typer sirup på flaske, cappuccino-dryss og brunt sukker. Om pasta… Vår kvalitetspasta blir laget på den tradisjonelle italienske måten, støpt i bronseformer. Dette er pasta på sitt aller beste! Vår pasta har naturlig farge og smak: – i sort pasta brukes blekksprut-blekk – i grønnpasta brukes spinat – i rød pasta brukes tomat – i orange pasta brukes gulrot – i gul pasta brukes gurkemeie – i hvit pasta brukes durumhvete Om pastaens tilbehør… Vårt utvalt av olivenolje og eddiker er rikholdig. Balsamico ( – en spesiell og meget velsmakende vineddik) føres i flere årganger. Vi fører også soltørkede tomater, pesto, pastamaskin og enkelt, stilrent servise. Åpningstider Mandag-onsdag: kl.10-17 Torsdag: kl.10-18 Fredag: kl.10-17 Lørdag: kl.10-16  
Studentrabatt
Les mer
Studentpriser på: 12 måneders binding 1000,- (Normalpris 1300,-) 6 måneders binding 1100,- (Normalpris 1400,-) 1 måneders binding 1200,- (Normalpris 1500,-) Husk å be om StudentTorgets studentrabatt og ha med gyldig studentbevis! CrossFit Oslo er et av Norges eldste CrossFit-sentre. Vi ble en CrossFit-affiliate i 2009 og har holdt til i Nydalen siden 2012. I Nydalen har vi en resepsjon som er alltid åpen innenfor senterets åpningstider. Hvis du ikke finner den informasjonen du leter etter på nettsiden kan du stikke innom og få hjelp fra resepsjonen, og en omvisning om du ønsker det.  Vi har et søster-senter på Hasle/Løren som heter Crossfit Løren. Medlemmer kan velge medlemskap som gir tilgang til begge sentrene. CrossFit er en treningsform som passer for alle, uavhengig av fysisk form og forutsetninger. Crossfit er skalerbart og øktene kan tilpasses hvert enkelt medlem. Instruktørene hos oss er opptatte av å gi medlemmene en god treningsopplevelse og legge til rette at medlemmene skal føle mestring, utvikling seg over tid og trives på trening. For å bli medlem hos oss må man gjennom et introkurs. På introkurs lærer du de grunnleggende øvelsene vi bruker i treningshverdagen hos oss. Introkursene kan gjennomføres i grupper eller en-til-en med en personlig trener.
Studentrabatt
Les mer