Helse i Sentrum
Alle studentvennlige bedrifter

Helse i Sentrum

Fysioterapi | Kiropraktikk
Studentrabatt (1)

Vi befinner oss midt i Oslo sentrum og behandler muskel skjelettplager gjennom leddmanipulasjon, bløtvevsbehandling og rehabiliterende øvelser. Vi er uavhengig av kjede og målet er å få pasienten raskest mulig frisk og gi verktøy for selvhjelp.

Maja og Markus benytter også intramuskulær nålebehandlig. Mads har spesialisert seg på kompliserte tilfeller av svimmelhet og rehabilitering etter hjerneskade. Alle bruker trykkbølgebehandling for betennelse i sene fester (tennis albue, plantar fascitt, skulder, jumpers knee, runners knee etc).

Du trenger ikke henvisning fra lege for å få time hos oss. Vi er under primærhelsetjenesten med henvisningrett til billeddiagnostikk (MR/røntgen/CT) og spesialisthelsetjenesten, samt sykemelde i inntil 12 uker.

Du kan booke time hos oss online via denne linken.

Les mer om Helse i Sentrum
Lokale og landsdekkende tilbud
Mer enn 1.000 studentrabatter
Spar penger som student
Takk
for at dere tilbyr
studentrabatt!
- StudentTorget-teamet
på vegne av studenter i Norge
STUDENTVENNLIG
BEDRIFT
2024
Verifisert av StudentTorget.no

Studenttilbud fra Helse i Sentrum

Studenter får fast lavpris på 430,-. Gjelder alle behandlingstimer. Vi er tre kiropraktorer som alle behandler tradisjonelle muskelskjelettproblemer.
Studentrabatt Oslo
Les mer
Adresse
Radhusgaten 32, 0151 Oslo
Åpne i google maps
Telefon
22330036
Adresse
Rådhusgata 31, 0151 Oslo

Relaterte studentrabatter og tilbud

Vis alle
Studenter har egen prisliste med sterkt rabatterte priser hos Team Trafikkskole. Detaljene finner du her: http://teamtrafikkskole.no/student/ Team trafikkskole holder til sentralt i Bergen, Strandgaten 223. I tillegg har ved avdeling i Åsane – i nærheten av Bergen Trafikkstasjon der førerprøvene går ut fra. Som bil-elev møter du oss der du er, hjemme eller på skole. Vi tilpasser kjøretidene etter din timeplan, og i samarbeid setter vi opp en plan for opplæringen din. Hovedmålet er at kjøringen hos oss blir en positiv opplevelse, og at du skal være en trygg og god sjåfør når du er ferdig hos oss! Gunstige pakkepriser og nye, sikre kjøretøy, er en selvfølge.
Studentrabatt
Les mer
Vi har studentrabatt: 20% på innfatninger og glass. Velkommen til oss! Vi har stort utvalg av innfatningar, solbriller og klokker! (Studentrabatten kjem ikkje i tillegg på allereie reduserte prisar). Åpningstider Mån - Fre 09.00 - 16.30 Torsdag 09.00 - 18.00 Laurdag 10.00 - 15.00 Kontakt oss Telefon: 70 07 70 19 post@optikkvolda.no 
Studentrabatt
Les mer
Husk å be om StudentTorgets studentrabatt og ha med gyldig studentbevis! Du trenger ikke henvisning fra lege for å benytte deg av våre tjenester. Hos oss kan du bestille time online, se vår hjemmeside: Kiropraktor Oslo! Kort ventetid.   Om Den Gode Rygg Vi ønsker å være en studentvennlig bedrift - og senker derfor prisene vesentlig for at flest mulig skal kunne benytte seg av tilbudet. Den Gode Rygg er en tverrfaglig klinikk som tilbyr rask tilgang til undersøkelse og behandling. Vi har lang erfaring, høy kompetanse og er alltid faglig oppdatert! Åpningstider:Mandag kl. 07.30 - 18.00Tirsdag kl. 08.30 - 18.00Onsdag kl. 10.00 - 18.00Torsdag kl. 08.30 - 18.00Fredag kl. 08.00 - 14.00
Studentrabatt
Les mer
Sliter du med å se klart i forelesning? Er du ofte sliten i hodet og øynene etter en lang dag på lesesalen? Blir du rød og irritert i øynene etter å ha sittet foran laptopen hele dagen? Da kan det hende at du trenger hjelp i form av briller eller kontaktlinser.   Hos oss får du 20% studentrabatt på: - Kontaktlinser- Briller- Solbriller- Studentpris på synsundersøkelse (kr 450,-)- Studentpris på kontaktlinsetilpasning (kr 720,-) Gjelder ikke pakkepriser og kan ikke kombineres med andre tilbud. Har du spørsmål eller lurer du på hvilken synsundersøkelse som passer deg og ditt syn? Ta kontakt, så finner vi ut av det sammen.   Normale åpningstider: Mandag - Onsdag: 09.00-16.30Torsdag: 09.00-18.00Fredag: 0900-16.30Lørdag: 1000 – 1400   Åpningstider i skoleferien: Mandag - Onsdag: 09.00-16.00Torsdag: 09.00-18.00Fredag: 0900-16.00Lørdag: Stengt
Studentrabatt
Les mer
Studenter betaler kun 3000,- (inkl. HELFO-refusjon) for kirurgisk fjerning av visdomstann hos spesialist i oral kirurgi og oral medisin (ord. pris 4000,-).  Fyller du 21-24 år i år, og er bosatt eller har opphold i Oslo kommune? Da betaler du kun 25 % av fylkeskommunal takst hos oss. Da vil kirurgisk fjerning av visdomstann koste deg kun 451,- (inkl. HELFO-refusjon). Det er ofte problemer med visdomstenner – både hos de frembrudte og de som sitter fast i kjeven og som ikke kommer ordentlig frem. Visdomstenner som er delvisfrembrudte og er mer eller mindre dekket av tannkjøtt, kan være vanskelige å rengjøre. Kan man ikke holde det rent, øker risikoen både for hull i visdomstannen eller nabotannen. Det er også risiko for tannkjøttbetennelse rundt visdomstannen,som kan være svært smertefullt.   Individuell vurdering I alle tilfeller vil det være nødvendig med en individuell vurdering. Hos den samme pasienten kan to visdomstenner kreve forskjellige behandlinger. Fjerning av ikke- eller delvis frembrutte visdomstenner gjøres ofte med et lite kirurgisk inngrep. Du vil da få lokalbedøvelse slik at visdomstannen blir fjernet helt smertefritt. Hvis tannen er helt frembrutt, kan man av og til fjerne tannen kun vedtanntrekking. Hvis det er behov for kirurgi, har vi her på klinikken en dyktig oralkirurg, Ulf Jonsson. Han har mange års erfaring og utfører all kirurgisk behandling.
Studentrabatt
Les mer
  I sentrale lokaler i Bodø har vi siden 1963 ønsket unge og gamle, menn og kvinner, familie og kjente, hjertelig velkommen til oss. Vi utfører alle frisyrer og hårbehandlinger:  • Damefrisør og herrefrisør • Barneklipp, fletting og farging • Farging, striping og foliestriping • Hair-extension, forlengelser og parykker • Gallafrisyrer og oppsett • Balayage/ombre • Make-up, vipper og bryn • Brudeoppsett og permanenter Få vårt fordelskort som gir spesialtilbud og give-aways.    
Studentrabatt
Les mer