Studentrabatter i hele Norge

Ibsen Tannklinikk

(Lege | Tannlege)
Studentrabatt (1)

Velkommen til en moderne klinikk i lyse og trivelige lokaler sentralt i Oslo sentrum.

Alle våre nye studentpasienter får en startpakke på 350,- kr ( Prisen inkl. full konsultasjon/ undersøkelse med  2 røntgenbilder, enkel tannrens  og skriftlig kostnadsoverslag). I tillegg gir vi  20% rabatt på all tannbehandling til samtlige studenter med gyldig studentbevis.

Husk å be om StudentTorgets studentrabatt og ha med gyldig studentbevis!

Vi utfører alle typer tannbehandling, og samarbeider med spesialister der det er nødvendig. Målet vårt  er at du som pasient skal føle deg trygg på at du har fått tilgang til diagnostisering, behandling og omsorg av høy kvalitet.

Vi jobber etter prinsippet om  å minimere inngrepets grad. Derfor, ønsker vi å beholde pasientens eget  tannvev så mye som mulig. Alle tannlegene på Ibsen Tannklinikk er medlemer av Den Norske Tannlegeforeningen (MNTF)

Vi har direkte oppgjør med Helseøkonomiforvaltingen (HELFO) via Norsk helsenett. Tannlegen vil informerer deg om dine rettigheter dersom du har krav på støtte etter folketrygdloven § 5 - 6.

Vi garanterer god service og selvfølgelig trygg og god kvalitet på tannbehandling.

 

Våre tjenester:

Alle akutte pasienter får time på dagen!
Fokus på smertefri tannbehandling. Vennligst informer oss om du har tannlegeskrekk.
Tannfargede fyllinger
Tannkjøttbehandling
Rotfylling
Krone/brobehandling
Operasjon av visdomstenner
Estetiske tannbehandling
Bleking (kun 2500,-kr). Dette inkluderer tannteknikker utgifter
Amalgamsanering
Fremstilling av bittskinner/kjeveleddsøvelser
Tannsmykke

 

Kontaktinformasjon

Ibsen tannklinikk,
Pilestredet 17 (se kart)
0164 Oslo
Sentralt i Oslo v/ Tinghuset,
vis a vis Sentrum P-Hus

Telefon: 22 20 06 62
Åpningstider: 08:30-16:00

Mail: info@ibsentannklinikk.no
Nett: www.Ibsentannklinikk.no

Les mer om Ibsen Tannklinikk
Alternate Text
STUDENTVENNLIG BEDRIFT
Spar penger som student!
Vi anbefaler at du handler hos studentvennlig bedrifter. Da sparer du penger!
Studentrabatt
Søknadsfrist:31.12.9999
Sted :Oslo
Takk for at dere tilbyr studentrabatt!
- StudentTorget-teamet på vegne av studenter i Norge

Studenttilbud fra Ibsen Tannklinikk

Startpakke 350 kr
Studentrabatt Oslo
Les mer
Telefon
22 20 06 62
Adresse
Pilestredet 17, 0164 Oslo

Adresse

Relaterte studentrabatter og tilbud

Vis alle
Se våre priser her Husk å be om StudentTorgets studentrabatt og ha med gyldig studentbevis! Besøk vår side på Legelisten for å se hva våre tidligere pasienter sier om oss. Om Studenterlunden Tannlegesenter Vi er to kvinnelige tannleger, Therese Lien Sørensen og Ingrid Birkeland Melcher, som eier klinikken sammen. Vi jobber begge full tid, og er begge er utdannet fra UiO. Vi har lang erfaring. Sammen med autorisert tannhelsesekretær Oddny Bergum tilstreber vi å gi deg en trygg og hyggelig opplevelse hos tannlegen. Vi  tilbyr alle vanlige tannlegetjenester. Vi har moderne utstyr, digital røntgen og benytter oss kun av anerkjente leverandører. Eksempler:» Tannfargede/hvite fyllinger» Skallfasetter/porselensinnlegg» Porselenskroner/gullkroner» Broer» Proteser» Bittskinne» Rotfylling» Tannbleking (hjemmebleking)» Tanntrekking» Visdomstannsfjerning» Implantater Behandling velges i samråd med pasienten, og kostnadsoverslag gis før behandlingen starter.     Søkeord: visdomstannsfjerning , broer, rotfylling, tannbleking, implantater, bittskinne, tanntrekking, tannlegetjenester, kontroll, sjekk, hull, tannverk, røntgen, kompositt, bedøvelse, sementering, suturfjerning,krone, roftylling, visdomstann, pulpektomibehandling, tann, rotkanal, hjemmebleking, tannlegeskrekk, tannbehandlingsfrykt, behandling, studentrabatt, studentvennlig, studentpriser. 
Studentrabatt
Les mer
Se hele menyen: https://dognvillburger.no/meny/ Målet vårt er å gi dere den restaurantopplevelsen enhver gjest fortjener. Vi har spesialisert oss på å servere burgere i en klassisk restaurantsetting, hvor alt fra hovmesteren på gulvet til musikken i bakgrunnen skal bidra til å gi dere en overlegen opplevelse. Vi startet opp i 2012 på Vulkan ved Mathallen i Oslo. Siden den gang har vi vokst oss større, men visjonen forblir den samme: Vi skal være et avslappende avbrekk i hverdagen. En lokal kompis som setter vennene våre, dere, i første rekke. Kvalitet, dyrevelferd og førsteklasses råvarer er det viktigste for oss. Kjøttet vårt kommer fra Jæren, kvernes hos A. Idsøe i Stavanger og inneholder en miks a høyrygg, bringe og bog; kyrene vi bruker beiter for øvrig utendørs og drikker friskt vann, som dyr jo skal. Potetene våre dyrkes på Toten, høstes i oktober, kuttes, forfriteres og fryses deretter direkte for å beholde den gode smaken. Hamburgerbrødet bakes av en lokal baker og leveres ferskt hver dag, mens alt av garnityr og sauser lages i restaurantene. Burgerne kommer både som tradisjonelle varianter, som med cheddar og bacon, og nye, originale varianter laget etter inspirasjon fra andre land og kulturer. På menyen finnes det også vegetarianske og veganske burgere, samt en kylling- og en fiskeburger. Og for den som måtte lure: Kyllingen kommer fra Stange og all fisken er enten økologisk eller vill. Selvfølgelig. Til dessert, eller som tilbehør til maten, anbefaler vi milkshaken vår; den er tjukk, smaksrik og laget på intet annet enn super premium fløteis. ADRESSE:Vulkan 120178 Oslo E-post: post@dognvillburger.noTelefon: 21 38 50 10 ÅPNINGSTIDER:Kjøkkenet stenger en time før restauranten Mandag – Onsdag: 12:00 – 23:00Torsdag – Lørdag: 12:00 – 00:00Søndag: 12:00 – 23:00
Studentrabatt
Les mer
Se hele menyen: https://dognvillburger.no/meny/ Målet vårt er å gi dere den restaurantopplevelsen enhver gjest fortjener. Vi har spesialisert oss på å servere burgere i en klassisk restaurantsetting, hvor alt fra hovmesteren på gulvet til musikken i bakgrunnen skal bidra til å gi dere en overlegen opplevelse. Vi startet opp i 2012 på Vulkan ved Mathallen i Oslo. Siden den gang har vi vokst oss større, men visjonen forblir den samme: Vi skal være et avslappende avbrekk i hverdagen. En lokal kompis som setter vennene våre, dere, i første rekke. Kvalitet, dyrevelferd og førsteklasses råvarer er det viktigste for oss. Kjøttet vårt kommer fra Jæren, kvernes hos A. Idsøe i Stavanger og inneholder en miks av høyrygg, bringe og bog; kyrene vi bruker beiter for øvrig utendørs og drikker friskt vann, som dyr jo skal. Potetene våre dyrkes på Toten, høstes i oktober, kuttes, forfriteres og fryses deretter direkte for å beholde den gode smaken. Hamburgerbrødet bakes av en lokal baker og leveres ferskt hver dag, mens alt av garnityr og sauser lages i restaurantene. Burgerne kommer både som tradisjonelle varianter, som med cheddar og bacon, og nye, originale varianter laget etter inspirasjon fra andre land og kulturer. På menyen finnes det også vegetarianske og veganske burgere, samt en kylling- og en fiskeburger. Og for den som måtte lure: Kyllingen kommer fra Stange og all fisken er enten økologisk eller vill. Selvfølgelig. Til dessert, eller som tilbehør til maten, anbefaler vi milkshaken vår; den er tjukk, smaksrik og laget på intet annet enn super premium fløteis. ADRESSE:Munkegata 267014 Trondheim E-post: post@dognvilltrondheim.noTelefon: 73 80 86 00 ÅPNINGSTIDER:Kjøkkenet stenger en time før restauranten Mandag – Torsdag: 11:00 – 23:00 (13:00-21:00)Fredag – Lørdag: 11:00 – 00:00 (12:00-22:00)Søndag: 12:00 – 23:00 (14:00-21:00) T.o.m. 13.08 er det åpningstidene i parantes som gjelder.
Studentrabatt
Les mer
Se hele menyen: https://dognvillburger.no/meny/ Målet vårt er å gi dere den restaurantopplevelsen enhver gjest fortjener. Vi har spesialisert oss på å servere burgere i en klassisk restaurantsetting, hvor alt fra hovmesteren på gulvet til musikken i bakgrunnen skal bidra til å gi dere en overlegen opplevelse. Vi startet opp i 2012 på Vulkan ved Mathallen i Oslo. Siden den gang har vi vokst oss større, men visjonen forblir den samme: Vi skal være et avslappende avbrekk i hverdagen. En lokal kompis som setter vennene våre, dere, i første rekke. Kvalitet, dyrevelferd og førsteklasses råvarer er det viktigste for oss. Kjøttet vårt kommer fra Jæren, kvernes hos A. Idsøe i Stavanger og inneholder en miks av høyrygg, bringe og bog; kyrene vi bruker beiter for øvrig utendørs og drikker friskt vann, som dyr jo skal. Potetene våre dyrkes på Toten, høstes i oktober, kuttes, forfriteres og fryses deretter direkte for å beholde den gode smaken. Hamburgerbrødet bakes av en lokal baker og leveres ferskt hver dag, mens alt av garnityr og sauser lages i restaurantene. Burgerne kommer både som tradisjonelle varianter, som med cheddar og bacon, og nye, originale varianter laget etter inspirasjon fra andre land og kulturer. På menyen finnes det også vegetarianske og veganske burgere, samt en kylling- og en fiskeburger. Og for den som måtte lure: Kyllingen kommer fra Stange og all fisken er enten økologisk eller vill. Selvfølgelig. Til dessert, eller som tilbehør til maten, anbefaler vi milkshaken vår; den er tjukk, smaksrik og laget på intet annet enn super premium fløteis. ADRESSE:Skagen 134006 Stavanger E-post: post@dognvillstavanger.noTelefon: 51 89 10 00 ÅPNINGSTIDER:Kjøkkenet stenger en time før restauranten Mandag – Torsdag: 11:00 – 23:00Fredag – Lørdag: 11:00 – 00:00Søndag: 12:00 – 23:00
Studentrabatt
Les mer
Se hele menyen: https://dognvillburger.no/meny/ Målet vårt er å gi dere den restaurantopplevelsen enhver gjest fortjener. Vi har spesialisert oss på å servere burgere i en klassisk restaurantsetting, hvor alt fra hovmesteren på gulvet til musikken i bakgrunnen skal bidra til å gi dere en overlegen opplevelse. Vi startet opp i 2012 på Vulkan ved Mathallen i Oslo. Siden den gang har vi vokst oss større, men visjonen forblir den samme: Vi skal være et avslappende avbrekk i hverdagen. En lokal kompis som setter vennene våre, dere, i første rekke. Kvalitet, dyrevelferd og førsteklasses råvarer er det viktigste for oss. Kjøttet vårt kommer fra Jæren, kvernes hos A. Idsøe i Stavanger og inneholder en miks av høyrygg, bringe og bog; kyrene vi bruker beiter for øvrig utendørs og drikker friskt vann, som dyr jo skal. Potetene våre dyrkes på Toten, høstes i oktober, kuttes, forfriteres og fryses deretter direkte for å beholde den gode smaken. Hamburgerbrødet bakes av en lokal baker og leveres ferskt hver dag, mens alt av garnityr og sauser lages i restaurantene. Burgerne kommer både som tradisjonelle varianter, som med cheddar og bacon, og nye, originale varianter laget etter inspirasjon fra andre land og kulturer. På menyen finnes det også vegetarianske og veganske burgere, samt en kylling- og en fiskeburger. Og for den som måtte lure: Kyllingen kommer fra Stange og all fisken er enten økologisk eller vill. Selvfølgelig. Til dessert, eller som tilbehør til maten, anbefaler vi milkshaken vår; den er tjukk, smaksrik og laget på intet annet enn super premium fløteis. ADRESSE:Lille Stranden 100252 Oslo E-post: post@dognvilltjuvholmen.noTelefon: 22 83 00 01 ÅPNINGSTIDER:Kjøkkenet stenger en time før restauranten Mandag – Torsdag: 11:00 – 23:00Fredag – Lørdag: 11:00 – 00:00Søndag: 12:00 – 23:00
Studentrabatt
Les mer
Se hele menyen: https://dognvillburger.no/meny/ Målet vårt er å gi dere den restaurantopplevelsen enhver gjest fortjener. Vi har spesialisert oss på å servere burgere i en klassisk restaurantsetting, hvor alt fra hovmesteren på gulvet til musikken i bakgrunnen skal bidra til å gi dere en overlegen opplevelse. Vi startet opp i 2012 på Vulkan ved Mathallen i Oslo. Siden den gang har vi vokst oss større, men visjonen forblir den samme: Vi skal være et avslappende avbrekk i hverdagen. En lokal kompis som setter vennene våre, dere, i første rekke. Kvalitet, dyrevelferd og førsteklasses råvarer er det viktigste for oss. Kjøttet vårt kommer fra Jæren, kvernes hos A. Idsøe i Stavanger og inneholder en miks a høyrygg, bringe og bog; kyrene vi bruker beiter for øvrig utendørs og drikker friskt vann, som dyr jo skal. Potetene våre dyrkes på Toten, høstes i oktober, kuttes, forfriteres og fryses deretter direkte for å beholde den gode smaken. Hamburgerbrødet bakes av en lokal baker og leveres ferskt hver dag, mens alt av garnityr og sauser lages i restaurantene. Burgerne kommer både som tradisjonelle varianter, som med cheddar og bacon, og nye, originale varianter laget etter inspirasjon fra andre land og kulturer. På menyen finnes det også vegetarianske og veganske burgere, samt en kylling- og en fiskeburger. Og for den som måtte lure: Kyllingen kommer fra Stange og all fisken er enten økologisk eller vill. Selvfølgelig. Til dessert, eller som tilbehør til maten, anbefaler vi milkshaken vår; den er tjukk, smaksrik og laget på intet annet enn super premium fløteis. ADRESSE:Operagata 60150 Oslo E-post: post@dognvillburger.noTelefon: 22 17 60 00 ÅPNINGSTIDER:Kjøkkenet stenger en time før restauranten Mandag – Onsdag: 11:00 – 23:00Torsdag – Lørdag: 11:00 – 00:00Søndag: 12:00 – 23:00
Studentrabatt
Les mer