Undersøkelse med røntgenbilde og rens for 450,- og 15 % studentrabatt på all annen behandling.

  Bestill time her

  Om studentrabatten

  Undersøkelse med røntgenbilde og rens for 450,- og 15 % studentrabatt på all annen behandling.

  Husk å be om StudentTorgets studentrabatt og ha med gyldig studentbevis!

  Om Klingenberg Tannklinikk

  Vi er et tannlegeteam som består av 4 tannleger som holder til i moderne lokaler i Vika/Klingenberg. Med beliggenhet like ved Nationalteateret stasjon er det enkelt å komme til oss. Vi har heis direkte opp til våre lokaler i 8 etasje.

  Vi ønsker å gi deg som pasient et komplett behandlingstilbud innen tannhelse. Dette gjelder all tannbehandling som blant annet forebyggende tiltak, tannfyllinger, rotbehandling, kronebehandling, protesebehandling, tanntrekking.

  Vi utfører også kirurgisk fjernelse av visdomstenner. I tillegg kan vi tilby behandling av mer komplisert art der en, flere eller alle tenner mangler. Vi har spesialkompetanse til å utføre implantatbehandling med bidrag fra NAV, og har et godt samarbeid med erfarne kirurger på dette området.
  Hos oss blir man tilbudt regelmessige innkallinger til kontroll og profesjonell tannrens. Dette er svært viktig for å forebygge alvorlige sykdommer og kunne løse problemer i en tidlig fase.
  Vi prøver å legge alt til rette for pasienter med tannlegeskrekk og setter av god tid til alle pasienter.

  Velkommen til oss!

  Åpningstider

  Mandag - Fredag: Kjernetid 8.30 til 15.00. Ellers etter avtale.

   

   

   


  Søkeord: undersøkelse, krone, bro, impantatprotetikk, estetisk arbeid, rotfylling, fyllingsterapi, bleking, kirurgi, bittskinne, røntgenbilde, OPG, orthopanogram, tannfarget fylling, tanntrekking, periodontittbehandling, krone, gul, porselen, nekrosebehandling, partiell protese, helprotese, blekemiddel, studentrabatt, studentvennlig, studentpriser.

  Kart


  Klingenberg gt 7, 0111 Oslo Veibeskrivelse
  Studentvennlig bedrift!