25%-rabatt på første time som inkluderer grundig undersøkelse, veiledning og behandling.

  Bestill time her!

  Om studentrabatten

  Sliter du med stress, eksamensangst, stiv nakke/skuldre, hodepine eller har du kanskje konsentrasjonsvansker? Hos Majorstuklinikken Osteopati kan vi hjelpe deg med dette og mye annet. Ring oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan bedre din situasjon.

  Alle studenter får 25% på første time som inneholder en grundig undersøkelse, veiledning og behandlig. Alle studenter får i tillegg 10% rabatt på påfølgende behandlinger.

  Husk å be om StudentTorgets studentrabatt og ha med gyldig studentbevis!


  Om Majorstuklinikken Osteopati

  Osteopati er en manuell medisinsk behandlingsform med formål å undersøke og behandle hele kroppen, -ikke bare deler av den. Hver enkelt behandling blir tilpasset individet med utgangspunkt i de identifiserte sammenhenger. Osteopatien tar hensyn til livsstilsproblemer som stress, pustevansker, fordøyelsesproblemer og deres innvirkning på kroppens funksjoner.
   
  Vi behandler blant annet: ryggplager, isjas, lumbago og prolaps. Bekkensmerter og premenstruelle plager. Stress, svimmelhet, hodepine og migrene. Nakke/skulder/arm plager. Hofte/kne/ankel problemer. Belastningsskader/idrettsskader. Kolikksmerter, søvnproblemer og hyperaktivitet hos barn.
   
  Ansatte
  :
   
  Tony Bansi (D.O. MNOF) - Leder i Norsk Osteopat Forbund fra 1999 til 2003. 
   
  - Jeg begynte med Osteopati i 1990, og har arbeidet ved Skarpsnoklinikken siden 1997 frem til desember 2014. Nå har vi flyttet til mer sentrale lokaler på majostua, og har et tett samarbeid med idrett, fysiologi og kiropraktikk. Jeg er født og oppvokst i India, kom til Norge i 1981 og begynte da å jobbe som fysioterapeut. I tillegg til å være levende opptatt av Osteopati har jeg bakgrunn fra meditasjon, yoga og akupunktur.


  Neha Bansi (Osteopat Bsc Hons D.O.)
   
  -  Jeg er født og oppvokst i Norge. Utdannet meg som osteopat i England ved European School of Osteopathy. Har jobbet som Osteopat siden 2008.
  Inspirasjon til å utdanne meg som osteopat fikk jeg fra min far som også er osteopat. Det er et lærerikt og givende yrke.


   


  Åpningstider

  Mandag, torsdag: 7.00 - 18.00
  Tirsdag, Onsdag: 9.30 - 18.00
  Fredag:  12:00 - 16.00
  Lørdag-Søndag: Stengt

  Søkeord: osteopati, studentrabatt, manuell behandling, stressplager, alternativ medisin, ryggplager, hodepine, stress, osteopati oslo, student. Helsetilbud

  Kart


  Kirkeveien 61, 5 etg., 0364 Oslo Veibeskrivelse
  Studentvennlig bedrift!