15 % studentrabatt

  Om studentrabatten

  15 % studentrabatt


  Om Vitalbeauty

  Vitalbeauty representerer flere selskaper som er meget kjent innen fagkretser i Italia. Selskapene har lang erfaring og driver forskning innen skjønnhet, helse og velværeprodukter. De har stor ekspertise innen utvikling av produkter som ikke skader helse eller miljø, noe som resultatene over lang tid viser.

  Vårt mål er at vi skal hjelpe deg som kunde å finne produkter som passer til ditt hår og image. Det er en stor glede for oss å vise og bruke vårt kunnskap til beste for deg som kunde. Fornøyde kunder er tross alt den beste reklamen vi kan få.

  Vi er alltid representert på messer både her og i utlandet. Vi forsker på hva som gjør kundene fornøyde og får vite om det nyeste innen hårmote og produkter. Vi gjør dette for å utvikle oss selv som frisører og for å delta i utviklingen av hår- og skjønnhetsprodukter. 


  Åpningstider

  Mandag - Fredag: 11:00 - 18:00
  Lørdag: 11:00 - 17:00


  Søkeord: Studentpriser, studentrabatt, studentvennlig, makeup, styling, hårgel, shampoo, maske, lotion, anti-dandruff, hair loss, sensitive-balancing, foundation, bislett, oslo, frisør, kjærlighet for hår

  Kart


  Thereses gate 44, 0168 Oslo Veibeskrivelse
  Studentvennlig bedrift!