Trondheim Tannlegesenter
Alle studentvennlige bedrifter

Trondheim Tannlegesenter

Lege | Tannlege
Studentrabatt (1)

Velkommen til Trondheim Tannlegesenter (Tidl. Ranheim Tannhelse), en moderne og nyoppusset tannklinikk med 7 tannleger og 1 tannpleier. Vi har kveldsåpent, og gratis og enkel parkering. Flere av våre tannleger er spesialisert innen tannlegeskrekk. Våre behandlere har lang og bred erfaring, og tilbyr alle typer tannbehandling.

Vi sørger for at du får årlig kontroll av tannkjøtt, munnhule og tenner. For oss er det viktig å gi deg smertefri behandling og at tenner får et pent estetisk resultat, og at du får en god opplevelse av det å være til tannlegen. Vi jobber mye opp mot pasienter med tannlegeskrekk, og vårt mål er å begrense pasienters eventuelle tannlegeskrekk til et minimum.

Vi har en behagelig og hyggelig atmosfære på tannklinikken, topp moderne utstyr og dyktige og erfarne tannleger som alle har sin utdanning fra Norge.

Du kan legge inn online bestilling på vår nettside her, sende oss en mail på hei@trondheimtannlege.no eller ring 90900909.

Som tannlege må du være flink til å håndtere både tenner og mennesker, og våre tannleger er nettopp dette! Tannlegevirksomhet er et håndverk. Det krever høy kvalitet i form av nøyaktighet, stabilt håndlag og riktig utstyr, så vel som krav om sosiale egenskaper til tannlegen som er minst like viktig. Ettersom mange pasienter er engstelige for tannbehandling trenger de å bli beroliget og ivaretatt. Våre allmenntannleger skaper tillit og trygghet, har empati og gode kommunikasjonsevner. Vår klinikk fokuserer på høy trivselsfaktor både for våre kunder og våre ansatte.

Gratis parkering og kveldsåpent

Vi har kveldsåpent og gratis parkering! Hos oss kan du få time både på dag- og kveldstid, og vi har akutt-tjeneste når noe virkelig haster. Vår visjon er å bli den foretrukne tannlegeklinikken i nærområdene Malvik, Charlottenlund, Ranheim, Olderdalen, Jakobsli, Grilstad, Rotvoll, Moholt, Dragvoll, Strinda og Angeltrøa med mer. Med vårt tilbud skal du som pasient enkelt komme deg til tannlegen, også utenfor arbeidstid, og slippe å betale dyre parkeringskostnader mens du er til behandling.

Vårt mål er at dine besøk hos oss blir behagelige, og informative i form av gode råd fra tannlegen. Din første tannlegetime hos oss vil alltid bestå av undersøkelse, og eventuelt vurdering av forskjellige behandlingsmuligheter dersom det er behov for dette. Vi vil alltid fortelle deg om den optimale behandlingen og eventuelle andre alternativer. Ut fra disse opplysningene kan du ta stilling til hva du selv ønsker. Dersom du har behov for større tannbehandling / inngrep vil du alltid få vite hva et inngrep koster før tannlegen setter i gang behandlingen, og du vil alltid få god informasjon om de forskjellige behandlingsalternativene som foreligger. Vi har transparente priser, og vår prisliste finner du her. Vår verdiskaping er fokus på kvalitet, lett tilgjengelig tannbehandling i form av kveldsåpent og akuttimer om noe virkelig haster, dyktige og hyggelige tannleger, samt svært konkurransedyktige priser.

Vi tilbyr også bedriftsavtale med gunstige bedriftsrabatter. Bedriftsavtalen er gratis å binde, og det eneste vi forlanger av bedriften er at de forplikter seg å markedsføre Trondheim Tannlegesenter opp mot sine ansatte. For mer informasjon, se her.

Vi ønsker velkommen til gamle og nye pasienter. Hos oss får du profesjonell behandling helt fra timebestilling (trykk her for bestilling), til ferdig resultat.

Personlig og profesjonell tannbehandling.

Velkommen til oss!

Les mer om Trondheim Tannlegesenter
Lokale og landsdekkende tilbud
Mer enn 1.000 studentrabatter
Spar penger som student
Takk
for at dere tilbyr
studentrabatt!
- StudentTorget-teamet
på vegne av studenter i Norge
STUDENTVENNLIG
BEDRIFT
2024
Verifisert av StudentTorget.no

Studenttilbud fra Trondheim Tannlegesenter

Eksklusive rabatter til studenter
Studentrabatt Trondheim
Les mer
Adresse
Jakobslivegen 1, 7058 trondheim
Åpne i google maps
Telefon
90900909
Adresse
Jakobslivegen 1, 7058 Trondheim

Relaterte studentrabatter og tilbud

Vis alle
Velkommen til Sentrumklinikken! Sentrumklinikken er en moderne tverrfaglig behandlingsklinikk med kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør. Klinikken ligger sentralt i Kristiansand med enkel adkomst fra øst eller vest og med stor parkeringsplass vis a vis klinikken. Fokuset vårt er høy faglig kompetanse i profesjonelle omgivelser og kommunikasjon på tvers av fagområdene. Pasienter skal ikke trenge å vente på å bli undersøkt og behandlet. Ved akutt behov får man time på dagen. Kiropraktor første gang: Normalpris: 680,- Studentpris: 580,- Kiropraktor oppfølging: Normalpris: 470,- Studentpris: 470,- Fysioterpi første gang: Normalpris: 680,- Studentpris: 580,- Fysioterapi oppfølging: Normalpris: 470,- Studentpris: 400,- Massasje: Normalpris: 580,- Studentpris: 460,- Akupunktør første gang: Normalpris: 850,- Studentpris: 710,- Akupunktør påfølgende behandling: Normalpris: 650,- Studentpris: 550,- Trening per måned: Normalpris: 379,- Studentpris: 299,- Åpningstider: Mandag-Fredag: 08.00 - 16.00  
Studentrabatt
Les mer
Enten du akkurat har begynt på ditt studenteventyr, eller nærmer deg slutten med kappe og diplom i sikte, vet vi at endringer er en del av reisen. Og ofte betyr det å flytte – mot nye mål, nye drømmer og nye utfordringer. Vi hos Majoren Flyttebyrå forstår at som student, er hver krone viktig. Derfor er vi her for å gjøre flytteprosessen så enkel og rimelig som mulig for deg. Spar penger med studentrabatt Vi vet at studentlivet kan være hardt for lommeboken. Det er derfor vi er stolte av å tilby spesielle studentrabatter for å lette litt på økonomien. Med Majoren Flyttebyrå får du ikke bare pålitelig og effektiv service, men også en sjanse til å spare penger. Alle studenter som fremviser studentbevis får 20% rabatt på flyttehjelp hos oss. Benytt rabattkode STUDENT20 i kommentarfeltet når du bestiller så legger vi det i bestillingen. (rabatten gjelder for flytting). Send inn flytteforespørsel her Ikke la flytting bli en ekstra stressfaktor i ditt travle studentliv. Ta skrittet mot ditt neste eventyr med letthet og selvsikkerhet, støttet av våre pålitelige flyttetjenester. Majoren Flyttebyrå er et flyttefirma i Oslo med lang erfaring og kjent for pålitelige tjenester og god service. Med en voksende liste av tilfredse kunder og anbefalinger fra ledende eiendomsmeglere, har Majoren Flyttebyrå etablert seg som et av de beste valgene for både private og bedrifter i Oslo. Flyttebyrået tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert flytting, flyttevask og mellomlagring. Majoren Flyttebyrå Oslo ASTelefon: 93 46 42 11
Studentrabatt
Les mer
Bestill via vår nettside eller kom innom vår butikk i molde sentrum. Åpningstider: Mandag - fredag: 09.00-17.00
Studentrabatt
Les mer
Rosenborg Bakeri har vært Trondheim sitt eget bakeri siden 1902. Helt siden da har vi produsert brød og kaker på tradisjonelt håndverksvis i Rosenborggaten 10. I starten ble utleveringen gjort med hest. Da kjørte hesten «Rosenborg gutten» rundt med ferske brød til nærområdet. Siden da har vi vokst og modernisert oss gjennom årene. Bakeriet drives i dag av fjerde generasjon og vi har 15 koselige bakerikaféer rundt omkring i Trondheim, hvorav tre har også søndagsåpent. Kom innom. Du er alltid velkommen hos oss. Våre produkter: Kaker | Lunsj | Bakst | Brød | Postvarer | Bryllupskaker Finn våre butikker her  
Studentrabatt
Les mer
Studenter betaler kun 3000,- (inkl. HELFO-refusjon) for kirurgisk fjerning av visdomstann hos spesialist i oral kirurgi og oral medisin (ord. pris 4000,-).  Fyller du 21-24 år i år, og er bosatt eller har opphold i Oslo kommune? Da betaler du kun 25 % av fylkeskommunal takst hos oss. Da vil kirurgisk fjerning av visdomstann koste deg kun 451,- (inkl. HELFO-refusjon). Det er ofte problemer med visdomstenner – både hos de frembrudte og de som sitter fast i kjeven og som ikke kommer ordentlig frem. Visdomstenner som er delvisfrembrudte og er mer eller mindre dekket av tannkjøtt, kan være vanskelige å rengjøre. Kan man ikke holde det rent, øker risikoen både for hull i visdomstannen eller nabotannen. Det er også risiko for tannkjøttbetennelse rundt visdomstannen,som kan være svært smertefullt.   Individuell vurdering I alle tilfeller vil det være nødvendig med en individuell vurdering. Hos den samme pasienten kan to visdomstenner kreve forskjellige behandlinger. Fjerning av ikke- eller delvis frembrutte visdomstenner gjøres ofte med et lite kirurgisk inngrep. Du vil da få lokalbedøvelse slik at visdomstannen blir fjernet helt smertefritt. Hvis tannen er helt frembrutt, kan man av og til fjerne tannen kun vedtanntrekking. Hvis det er behov for kirurgi, har vi her på klinikken en dyktig oralkirurg, Ulf Jonsson. Han har mange års erfaring og utfører all kirurgisk behandling.
Studentrabatt
Les mer
Askin er din digitale hudlege når du har behov for det. Vi er erfarne hudleger som kan hjelpe deg med alt innen hud – fra enkle til alvorlige hudforandringer – helt digitalt. RABATTKODE: STUDENT20 Hvordan fungerer Askin? 1. Oppgi dine symptomer og ta bilde.2. Betal og send inn.3. Få svar og resept innen 24 timer. Start en digital konsultasjon her, eller gå inn på Askin.no for å lese mer om oss.
Studentrabatt
Les mer