Studievalg.no lanseres nå med nytt og bedre design, og skal gjøre det enda enklere å finne det studiet som passer for deg.

- Vi ønsker å hjelpe studiesøkende slik at de lykkes med sitt studievalg. Dette betyr å velge riktig yrke, studie, skole og studiested, sier daglig leder for Studievalg.no, Thomas Løvold.

I valget av studier tar man også det første steget på sin karrierevei. Studievalg.no er derfor relansert for å kunne koble studiere og videre karriere sammen på en bedre måte.

- I realiteten betyr et studievalg at du også tar et karrierevalg. Nettopp derfor har Studievalg.no nå bygget opp en tjeneste som skal synliggjøre de karrieremuligheter som finnes, og gjøre det enkelt å finne den informasjonen man trenger, sier Løvold.

Gjennom et samarbeid med KarriereStart.no og StudentTorget.no er nå Studievalg.no den første til å vise hele karriereveien fra valg av studium til første arbeidsgiver.

Dette er Studievalg.no:

Studievalg.no er Norges største studiesøk for høyere utdanning i Norge og utlandet, og innebefatter søk etter studier, skoler, yrker og studiesteder.

Studiesøk:

Finn ditt drømmestudium gjennom studiesøket. Du søker enkelt i studieoversikten ved å bruke våre forskjellige søkekriterier:

 - Fagområde / studieretning, 
 - Studienivå
 - Studiested
 - Yrke (nyhet!)

 

Skolesøk:

Bli kjent med skolene i Norge og utlandet og finn skolen som passer nettopp deg! Du kan lese om skolen, se skolens studietilbud, se bilder og videoer, og se intervjuer med studenter ved skolen. Vi publiserer hver dag mer informasjon om skolene.

 

 

Stedssøk:

Les om de ulike studiestedene i Norge og utlandet, og se hvilke studietilbud og skoler som finnes på hvert sted. Lurer du på hva du kan studere i Australia? Eller hvordan det er å studere i Volda? Det finner du i stedssøket!

 

 

Yrkessøk:

Med mer enn 400 yrker gir yrkessøket deg verdifull informasjon om de ulike yrkene, om studier som leder til yrkene, om arbeidsgivere som ansetter til yrkene og eksempel på ledige stillinger for yrkene.

 

line