(StudentTorget.no):

Det sies at kvinner kommer fra Venus og menn fra Mars. Meningene av hva de sier kan iallefall ikke sies å være den samme. Har du problemer med å forstå hvorfor dama gjentatte ganger blir sur når du drar ut selv om hun sier at det er greit? Kanskje dette vil avklare misforståelsene for deg?

LES OGSÅ: Mads Larsens sjekkeskole - Vol. 2

 

Jente - gutt ordbok

1. «Jeg har en venninne som hadde passet perfekt for deg. Hun er søt og kjempemorsom».

Les: Jeg er drittlei av at du prøver deg på meg/drasser med typen min ut hver helg. Venninnen min er desperat, singel og keen på type. Hun er ikke fin, og ler av «Kongen av queens», men hun blir ganske billig etter en flaske hvitvin.

 

2. «Jeg har hørt hun er skikkelig falsk og at hun bare bruker gutter».

Les: Jeg liker ikke at du ser på andre jenter som er like pene eller penere enn meg.

NB: Husk at alle jenter, i motsetning til gutter, har en erkefiende. Spør hvem som helst. 

 

3. «Om du kan få nummeret mitt? Kan ikke jeg heller få ditt?»

Les: Yeah right, never gonna happen. Men takk for drinkene!

 

4. «Jeg skal begynne å studere men synes det er viktig å oppleve andre kulturer også. Derfor skal jeg ta et friår og se de fattigere delene av verden».

Les: Jeg har ikke et clue på hva jeg skal gjøre med livet mitt. Pappa maser så jeg tror jeg reiser med venninene mine til Thailand, Bali og Vietnam. Mye større sjanse for at jeg finner ut av det mens jeg sitter full på en strand og blir sjekket opp av av svenske bartendere og australske surfeinstruktører.

 

5. «Ja, Jeg synes det høres kjempebra ut at du drar på fjellet med gutta. Så kan jeg henge med venninene mine og ha jentekveld».

Les: Egoistiske drittsekk! Nå skal jeg drikke meg full, snakke med alle venninnene mine om hva du gjør galt i senga og flørte med eksen for å straffe deg!

LES OGSÅ: Sexindustrien finansierer 355 millioner pund i studieavgifter

 

Gutt – jente-ordbok

1. «Det var helt vilt. Jeg var ute med gutta, god stemning og vi sjekket opp noen helt sinnsykt deilige damer».

Les: Jeg drakk meg full og hørte på AC/DC med mine like single kompiser mens vi surfet på You Tube. Så dro vi ut og sto dødslenge i kø på et utsted, før vi kjøpte drinker til noen jenter som så klinte med noen andre gutter. De andre gutta tok med seg de verste damene på nachspiel, mens jeg ruslet hjem alt for full med kebab på skjorta.

 

2. «Ja, dobbeldate med bestevenninnen din høres knallbra ut».

Les: NEI NEI NEI!! Det er tippekamp og vorspiel med gutta den dagen. Og venninnen din er ufattelig irriterende og typen hennes er selve definisjonen på kjedelig tøffelhelt. 

 

3. «Skal vi ikke ta nachspielet hos deg? Han jeg bor med skal tidlig opp og det er så rotete hos meg».

Les: Jeg vil hjem til deg. Jeg husker ikke hva du heter, og da er det mye lettere å snike seg ut i morgen tidlig mens du sover.

 

4. Selvsagt synes jeg «The Notebook» og  «The holiday» var nydelige filmer.

Les: Jeg kan late som jeg er en myk mann med masse følelser som ikke liker fotball eller guttekvelder. Vil du nå være så snill å ligge med meg? Please!!!

 

5. «Kjære, i dag var du veldig pen og sexy!».

Les: Jeg stikker på golfbanen, så blir det poker med gutta etterpå og øl. Kommer sannsynligvis hjem før 3 i natt, men jeg kommer til å mase om fyllesex.

LES OGSÅ: Hvordan komme over kjærlighetssorg

 

For single gutter:

«Hei. Du kjenner ikke meg, men jeg måtte bare si at jeg synes du er utrolig nydelig».

Les: Hei. Jeg er en singel fyr som er så desperat at jeg stopper vilt fremmede personer på gata og forteller dem at de er fine, selv om det er høyst usannsynlig at de kommer til å gi meg så mye som en klem.