StudentTorget gir deg gode råd til daten dagen derpå.

Å neida, det er ikke noe problem å møte glitrende eksemplarer av det motsatte kjønn når man er ute på byen. Eller samme kjønn, alt ettersom hva man ser etter. Praten glir lett, kjemien er på topp og man danser, kliner kanskje litt og forlater hverandre utpå natta (eller dagen etter) med et smil om munnen. Men hva så når man skal møtes edru?

Du har kanskje vært borti situasjonen noen ganger allerede. Etter litt streving med å finne tidspunkt som passer og heftig sending av tekstmeldinger er den store dagen kommet. Dagen da personen som ga deg et strålende inntrykk sist helg skal overbevises om at akkurat du er en strøken kandidat for framtidig forhold eller andre ablegøyer.

LES OGSÅ: Dette kan du gjøre på valentinsdagen: Studentvennlige aktiviteter for Valentine's

Slike situasjoner setter nervene i gang. Og da er gode råd dyre. Men som vanlig får du dem gratis av oss her på StudentTorget.

Vær kreativ

Du skal være noenlunde verdensmester i konversasjon for å takle og sitte rett overfor en person du kjenner minimalt fra før og levere et bra inntrykk flere timer i strekk. Mange går i kafé-fella og satser på at en latte eller en bayer løser opp stemningen. Feil!

Gjør heller noe som utgjør en spennende opplevelse for dere begge. Det løser opp stemningen og vil bli et positivt minne uansett om dere lykkes i å stable et forhold på beina eller ikke.

Her er noen tips.

LES OGSÅ: Oppskriften på en perfekt valentinsdag

 

 • Flytur
  Mange nyutdannede piloter får ikke jobb før de har nok flytimer. For å skaffe de nødvendige timene flyr de deg hvor du vil i et småfly for en tidsperiode bare du dekker drivstoff og slik. Det koster drøyt tusen kroner for en slik tur, men det er garantert en wow- opplevelse å fly over traktene man ferdes i.

 

 • Ekstremsport
  Er du ikke verdens største eventyrer så kan du satse på sikre ting som rappellering, klatre i klatrevegg eller lignende. Er du (og daten din) klar for noe uten sikkerhetsbelte er kanskje rafting eller hanggliding tingen?

 

 • Skøyter
  Vinterstid er det lite som er så kos som å hive seg utpå glattisen sammen. Ekstra sjarmerende er det hvis dere ikke er så flinke – det er det nærmeste man kommer filmromantikk å skøyte rundt og klynge seg til hverandre. Følg gjerne opp med medbragt kakao og eplekake.

 

 • Middag
  Hvis du ikke er så keen på aktiviteter, men likevel vil unngå kafélivet kan du prøve deg på en røver av et middagstriks. Har du en venn som er flink på matlaging (eller til og med er kokk) kan du få vennen din til å hjelpe deg å lage et supermåltid som du kan servere kavaleren din over litt hyggelig hjemmekos. Sol deg i glansen av et gourmetmåltid og sørg for å ha tilgang på et rikholdig utvalg av vin, så går det veien.

 

 • "Intellidating"
  Er du for indoktrinert i urbane vaner og setter er lik- tegnet mellom kafé og date, så bruk den intellektuelle innfallsvinkelen. Rett som det er arrangeres det et forfattertreff, en poesiaften eller et debattmøte på et utested i nærheten – og i følge Mozon er det såkalt ”intellidating” som er innertier hvis daten skal tilbringes i utelivet.

Lykke til med jakten på den O store kjærligheten – og send oss gjerne andre tips og erfaringer til glede for andre lesere!