(Campus):

Siste nummer av Campus er nå ute på stativene. Har det ennå ikke kommet til din skole, er det kun spørsmål om tid før du kan ta det med deg i kantina, på bussen, eller med hjem.

 

«… jeg kan ikke agere slik i det daglige»

Linnéa Myhre har blogget om spiseforstyrrelser, selvmordstanker og medikamenter. Nå har hun nettopp gitt ut debutromanen Evig søndag, der man kommer enda tettere på henne. Plukk opp magasinet og les om hvorfor Linnéa har skrevet boken. 

LES CAMPUS ONLINE

 

«Kreativitet er ikke en vernet tittel for reklamebransjen»


Stadig flere vil ta kreative utdanninger, og ha kreative jobber, der de kan bruke seg selv og få anerkjennelse for sine evner. Men hva skal Norge gjøre med all denne kreativiteten? Vi har snakket med to studenter som har gått hver sin vei, og vi har snakket med en professor og en studieleder som mener at kreativiteten er det som skal redde landet når oljen tar slutt. 

«Tina er en karakter vi kan ta avstand fra»

Odd-Magnus Williamson har spilt trommer i korps, drept en måke med spade og gått sju år på videregående. Nå er han aktuell med filmene Kon-Tiki og Tina & Bettina – The Movie. Campus har snakket med «Odda» om filmene, tatoveringer og antiautoritær oppførsel. 

 

 

«Du må være utadvendt!»


Som student forventes det at du skal være aktiv og frempå både i og utenfor klasserommet. Og som nyutdannet bør man helst skrive at man er utadvendt i søknaden. Hvordan er det egentlig å være introvert student? Og er det nødvendigvis enklere å være ekstrovert? Campus har snakket med en introvert og en ekstrovert, samt en ekspert som jobber med kompetanseutvikling. 

 

«Ikke vær redd for å være nervøs»

Skuespiller, programleder, forsidepike, ekstremsportutøver og klesdesigner. Jenny Skavlan har mange roller. I Campus kan du lese om hvorfor hun er selverklært ja-menneske og nerve-junkie. Jenny forklarer også hvorfor du ikke skal være redd for å være nervøs, og hvordan nervene kan brukes til din fordel. 

LES OGSÅ: Nytt Campus er ute!

 

12 tips til å øke din egen kreativitet

Utforsk din egen hverdag. Bruk irritasjon som inspirasjon. Visualiser mentalt. Og ta deg en blund. Les mer om disse og andre kreativitetstips i siste Campus.  

 
«Vi elsker alt med turnelivet»

Highasakite er blant de mest spennende norske bandene om dagen. De mottok strålende anmeldelser for debutplaten All that floats will rain og har brukt hele sommeren til å spille på festivaler. Campus ble med dem på Hovefestivalen. Både foran og bak scenen.  


 

Et naust blant Oslos største bygninger

I sommer har 30 arkitektstudenter fra Oslo, Bergen og Trondheim satt opp et naust bak Operaen i Bjørvika. Campus besøkte naustet, og har i tillegg sett nærmere på hvordan arkitektstudentene ønsker å endre de største byen i landet. 

LES OGSÅ: Nytt Campus ute nå! August 2014