Hva gjør en apotektekniker

Arbeidsoppgavene for en apotektekniker er veldig variable alt ettersom hvor engasjert man er og hvor mye ansvar man ønsker å ha. Basics skal man kunne kundebehandling i selvvalgskassen og i resepturen hvor man tar imot og ekspederer resepter. Varehåndtering er også endel av hverdagen. Man må kunne rydde på plass varer og håndtere rester som må gjøres istand. En apotektekniker skal kunne gi råd og veileding, yte god service og vise respekt. Man kan ha ulike ansvar som for eksempel å bestille varer, føre reskontro/ordrer og faktura, ha kampanjeansvar, mersalgsansvar eller hjemmesykepleie. Å jobbe som apotektekniker er utrolig lærerikt, spennende og unikt. Man utfordrer seg selv daglig, får kundekontakt på en herlig måte og jobber hektisk med supre kolleger og ulike arbeidsoppgaver.

Utdanning / kompetansekrav - Apotektekniker

Videregående utdanning.

Vg1 Helse og oppvekstfag

Vg2 Helseservicefag

Vg3 Apotekteknikk

Studievalg.no - Relaterte studier til Apotektekniker

Jobbmuligheter - Apotektekniker

 

KarriereStart.no - Temaside Apotektekniker

KarriereStart.no - Stillingsannonser Apotektekniker

KarriereStart.no - Arbeidsgivere Apotektekniker

Lønnsnivå - Apotektekniker

De fleste blir betalt etter fastsatt tariff som Farmasiforbundet har forhandlet frem, mens de færreste forhandler sin egen lønn.

Takk til / Kilder

Studievalg.no - Norges komplette studiesøk og skolesøk KarriereStart.no - ledige stillinger og bedriftspresentasjoner


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: