Hva gjør en homeopat

Homeopati er mer etterspurt enn noensinne som terapiform både for barn og voksne. Homeopati er en naturlig medisinsk behandlingsform som ser på kroppens eget forsvarsapparat som den viktigste ressursen i arbeidet for god helse. Homeopatien har en 200 år gammel historie, og er den alternative terapiformen som har størst utbredelse i verden.

Homeopati er basert på likhetsprinsippet: "Likt skal helbredes med likt". Det vil si at pasienten får en liten dose av en medisin, som i store doser har fremkalt symptomer som ligner pasientens sykdomsbilde. Fordi symptomer ofte oppstår lenge før en undersøkelse kan påvise noe galt, kan homeopatisk medisin også brukes som forebyggende behandling.

En homeopat bruker pasientens individuelle symptomer for å danne seg et helhetsbilde, og velger homeopatiske medisiner ut i fra dette for å stimulere forsvarsapparatet. Homeopati kan brukes både til akutte og kroniske lidelser i tillegg til å virke forebyggende. I England har homeopati vært en del av det offentlige helsevesen siden 1948, og det finnes flere homeopatiske sykehus.

Utdanning / kompetansekrav - Homeopat

 

Studievalg.no - Relaterte studier til Homeopat


Jobbmuligheter - Homeopat

 

KarriereStart.no - Temaside Homeopat

KarriereStart.no - Stillingsannonser Homeopat

KarriereStart.no - Arbeidsgivere Homeopat

Takk til / Kilder

Studievalg.no - Norges komplette studiesøk og skolesøk KarriereStart.no - ledige stillinger og bedriftspresentasjoner


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: