Hva gjør en Make-Up Artist

Make-Up Artister/Stylister arbeider blant annet innenfor motebransjen og medieproduksjoner, med reklame, film, foto, TV og teater, på konserter, med musikkvideo og i skjønnhetspleieindustrien.

Et yrke som Make-Up Artist passer ikke for deg som har behov for å planlegge din hverdag lang tid i forveien. Den ene dagen kan du jobbe på et fryselager i Oslo for vinterbilder midt på sommeren, for neste dag å reise utenlands for ørkenbilder i afrikanske sanddyner. Du vil ofte jobbe i hektiske omgivelser preget av lange, men morsomme dager, og du vil møte hyggelige og kreative mennesker i en bransje preget av allsidighet.

Personlige egenskaper - Make-Up Artist

En Make-Up Artist må ha gode grunnkunnskaper innen make-up og styling, kunne bruke ny make-up teknologi og ha kjennskap til de ulike bransjene hvor det finnes oppdrag. Du må lære deg hvordan du samarbeider med moteskapere, filmregissører, fotografer, lysdesignere, skuespillere, musikere, produksjonsledere og andre oppdragsgivere. Du må utvikle dine kreative evner, takle varierende arbeidsforhold, jobbe i team og kunne jobbe selvstendig, være allsidig og fleksibel, systematisk og nøyaktig og lære deg å arbeide under tidspress.

Utdanning / kompetansekrav - Make-Up Artist

Studievalg.no - Relaterte studier til Make-Up Artist

Jobbmuligheter - Make-Up Artist

 

KarriereStart.no - Temaside Make-Up Artist

KarriereStart.no - Stillingsannonser Make-Up Artist

KarriereStart.no - Arbeidsgivere Make-Up Artist

Takk til / Kilder

Studievalg.no - Norges komplette studiesøk og skolesøk KarriereStart.no - ledige stillinger og bedriftspresentasjoner
Nordisk Institutt for Scene og Studio

Annonser:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: