Blindern Trafikkskole
Vis alle rabatter

Blindern Trafikkskole – Studentrabatt

Blindern Trafikkskole gir deg en sikker og god trafikkopplæring! Vi gir studenter 5 % avslag på kjøretimer og 10 % avslag på kurs.

Vi gir studenter 5 % avslag på kjøretimer og 10 % avslag på kurs.

Blindern Trafikkskole har eksistert siden 2011. Vi har nå flyttet til nye lokaler. Vårt hovedkontor og undervisningslokale er lokalisert i Apalveien 60, 0371 i Oslo ved siden av Blindern T-banestasjon.

Vi garanterer at du som elev alltid får en god og sikker opplæring. Vi gir individuell opplæring etter moderne undervisnings-prinsipper til alle våre elever. Det er du som elev som skal være i fokus gjennom hele opplæringen hos oss.

Vår skole er svært opptatt av å levere høyt faglig nivå på all undervisning, og alle våre trafikklærere er til enhver tid faglig oppdatert. Undervisningen følger læreplaner utgitt av Vegdirektoratet. Alle våre lærere er utdannet ved Høyskolen i Nord-Trøndelag.

Blindern Trafikkskole gir deg en sikker og god trafikkopplæring!

Blindern trafikkskole er medlem av autoriserte trafikkskolers landsforbund (ATL) og trafikkforum. Vi er også forpliktet til å overholde ATLs (Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund) etikkplakat.

Blindern Trafikkskole kjører lettkjørte og sikre bensin biler. (Mercedes A-klasse) hos oss kan du velge mellom å kjøre opp med manuell girkasse eller automatgir.

Kontakt oss

post@blinderntrafikkskole.no
tlf: 92 30 30 40

Kontortid:
Fredag: 13:00 -14:00
 

Sted
Kategori
Se også studentrabatter innen
STUDENTVENNLIG
BEDRIFT
2024
Verifisert av StudentTorget.no
Vi anbefaler at du alltid handler hos
studentvennlige bedrifter
Apalveien 60 0371 Oslo
92 30 30 40