Blindern Trafikkskole gir deg en sikker og god trafikkopplæring! Vi gir studenter 5 % avslag på kjøretimer og 10 % avslag på kurs.

  Kontakt oss

  Vi gir studenter 5 % avslag på kjøretimer og 10 % avslag på kurs.

  Blindern Trafikkskole har eksistert siden 2011. Vi har nå flyttet til nye lokaler. Vårt hovedkontor og undervisningslokale er lokalisert i Apalveien 60, 0371 i Oslo ved siden av Blindern T-banestasjon.

  Vi garanterer at du som elev alltid får en god og sikker opplæring. Vi gir individuell opplæring etter moderne undervisnings-prinsipper til alle våre elever. Det er du som elev som skal være i fokus gjennom hele opplæringen hos oss.

  Vår skole er svært opptatt av å levere høyt faglig nivå på all undervisning, og alle våre trafikklærere er til enhver tid faglig oppdatert. Undervisningen følger læreplaner utgitt av Vegdirektoratet. Alle våre lærere er utdannet ved Høyskolen i Nord-Trøndelag.

  Blindern Trafikkskole gir deg en sikker og god trafikkopplæring!

  Blindern trafikkskole er medlem av autoriserte trafikkskolers landsforbund (ATL) og trafikkforum. Vi er også forpliktet til å overholde ATLs (Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund) etikkplakat.

  Blindern Trafikkskole kjører lettkjørte og sikre bensin biler. (Mercedes A-klasse) hos oss kan du velge mellom å kjøre opp med manuell girkasse eller automatgir.

  Kontakt oss

  post@blinderntrafikkskole.no
  tlf: 92 30 30 40

  Kontortid:
  Fredag: 13:00 -14:00
   

  Studentvennlig bedrift!