Studentrabatter i hele Norge

Grünerløkka Tannhelsesenter Studentrabatt Studentvennlig bedrift!

Grunerløkka Tannlegesenter - Studentrabatt visdomstann

Studenter betaler kun 2500,- for fjerning av visdomstenner hos spesialist i oralkirurgi og medisin.

Der er ofte problemer med visdomstenner – både frembrutte visdomstenner og de som sitter fast i kjeven og som ikke kommer ordentlig frem. Visdomstenner som kun er delvis frembrutte og mer eller mindre dekket av tannkjøtt, kan gjøre det vanskelig å holde området rent. Kan man ikke holde det rent, øker risikoen både for hull i visdomstannen eller nabotannen. Det er også risiko for tannkjøttbetennelse rundt visdomstannen, noe som kan være svært smertefullt. Generelt kan man si at det er fornuftig å fjerne en visdomstann under følgende omstendigheter:

- Hull i visdomstannen eller hull i nabotannen
- Tannkjøttbetennelse rundt visdomstannen
- Cystedannelse rundt en ikke-frembrutt visdomstann
- Noen bittforhold
- Skade på nabotannen

Individuell vurdering
I alle tilfeller vil det være nødvendig med en individuell vurdering. Selv hos den samme pasienten kan to visdomstenner kreve forskjellig behandling.

Fjerning av ikke- eller delvis frembrutte visdomstenner gjøres ofte med et lite kirurgisk inngrep. Du vil da få lokalbedøvelse slik at visdomstannen blir fjernet helt smertefritt. Hvis tannen er helt frembrutt, kan man av og til fjerne tannen kun ved tanntrekking.

Hvis det er behov for et Kirurgisk inngrep, har vi her på klinikken en oralkirurg, Ulf Jonsson, som utfører all kirurgisk behandling.

Thorvald Meyers gate 33
22 35 77 92
Alternate Text
STUDENTVENNLIG BEDRIFT
Spar penger som student!
Vi anbefaler at du handler hos studentvennlig bedrifter. Da sparer du penger!

Adresse

Studenttilbud fra Grünerløkka Tannhelsesenter

Førstegangsundersøkelse med røntgen og tannrens for 600,- (ord. pris 1280,-). Fjerning av visdomstann hos spesialist koster 2500 kroner (ord. pris 3500). I tillegg får studenter 20 % rabatt alle andre behandlinger.
Studentrabatt Oslo
Les mer

Relaterte studentrabatter og tilbud

Vis alle
Studentbilletten kjøper du i Flytogets app, på flytoget.no eller i billettautomat. Les mer om Flytogets studentrabatt på flytoget.no
Studentrabatt
Les mer
Husk å referere til Studenttorgets studentrabatt og ta med gyldig studentbevis. Velkommen til vår sentralt beliggende tannklinikk på Skøyen i Karenslyst Allé. Åpningstider: Tirsdag-fredag08.00 – 15.30 Adresse:Karenslyst Allé 9C0278 Oslo Telefon:22 46 29 70 (fra kl 08.00 – til kl 15.30) Epost:post@fagerborgtannklinikk.no Fagerborg Tannklinikk har et helhetlig behandlingstilbud bestående av alle allmenntannlegetjenester. Ved Fagerborg tannklinikk er omsorg for pasienten og forståelse for deres behov i fokus. Like viktig er det at all behandling er av høy kvalitet. Vi har direkte oppgjør med HELFO og sørger for at pasienter med eventuelle trygderettigheter får dette. Fagerborg Tannklinikk samarbeider både faglig og driftsmessig og holder til i samme lokaler som Skøyen Tannlegekontor.  
Studentrabatt
Les mer
Den årlige tannsjekken hos tannlege eller tannpleier er lett å glemme når man er student. Kanskje bor du på et nytt sted og har ikke fått deg tannlege på studiestedet. Vi i Colosseum Tannlege vet hvordan det er å være student som må balasere studielån og studier. For at du ikke skal ende opp med større utgifter så er det viktig det er at du går jevnlig til tannlegen. Derfor har vi laget en studentpris for deg som er student. Se alle klinikker her Vår studentrabatt gjelder for deg som har gyldig studentkort, dvs du må ha stempel for inneværende studiesemester. Studentrabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder KUN på Tannsjekken. En tannsjekk er en helsesjekk av tenner, munn og tannkjøtt. Denne sjekken utfører man for å forebygge tannproblemer og den avdekker skader som for eksempel hull i tennene og sykdommer som har behov for behandling.   Studentrabatten finner du enkelt som et av valgene i vår nettbestillingsløsning. Studentrabatten finner du gjerne på klinikker som er knyttet til studiesteder. Du kan bestille din neste Tannsjekk her
Studentrabatt
Les mer
Vi på tur ­– ja, alle kan dra på tur! Det skal være lekende lett å komme seg ut på tur, både for store og små. Nettopp det ønsker ”Vi på tur” å bidra til. Samarbeider med StudentTorget.noÅ nyte frisk luft, enten alene eller i lag med to- og firbente, har også en god effekt på vår mentale helse. Derfor samarbeider vi med studenttorget som er opptatt av nettopp dette. Vi har flere gode tips til turer og turklær. Sjekk ut vår inspirassjonsside, så håper vi dette vekker turlysten i deg!  Slik får du rabatten:  Skriv inn: studenttur i kampanjekode feltet og du vil få 50% avslag på alle produkter hos oss. Handle her Vi ønsker deg en riktig god tur!
Studentrabatt
Les mer
Om studentrabatten Vi tilbyr alle studenter undersøkelse, røntgen og grundig rens for 600,- (ord. pris 1280,-). I tillegg får studenter 20 % rabatt på videre behandling. Studenter betaler også kun 2500,- for fjerning av visdomstenner hos spesialist i oralkirurgi og medisin.  Husk å be om StudentTorgets studentrabatt og ha med gyldig studentbevis!   Om Grünerløkka Tannhelsesenter Grünerløkka er en veletablert allmenn og spesialistklinikk som ligger sentralt på Grünerløkka. Hos oss møter du serviceinnstilte medarbeidere, topp moderne utstyr og lang klinisk erfaring. Vi er 2 allmenpraktiserende tannleger, 1 spesialist i periodonti(tannkjøttsykdommer), 1 tannpleier og 1 spesialist i oralmedisin og kirurgi. Vi har blant annet en kjevekirurg med lang utdannelse og erfaring hos oss. Han er utdannet som både lege og tannlege, og hjelper til om du har problemer med visdomstenner.  Vårt mål er å kunne tilby førsteklasses behandling, vel oppdaterte tannleger – og hvor smertefri behandling er en selvfølge. Vi som jobber sammen trives veldig godt – noe som gjør at vi har en god og avslappet atmosfære. Noe som vi håper kan være til hjelp for at du skal kunne senke skuldrene. Å gå til tannlegen er nok sjelden noe du gleder deg til, men vi skal prøve å gjøre opplevelsen så behagelig som mulig.   Åpningstider Mandag, Tirsdag, Torsdag og Fredag: kl. 08.30 - 16.00Onsdag: kl. 08.30 - 16.00 Vi holder stengt lørdag, søndag og helligdager.   Søkeord: Undersøkelse, fyllinger, rotfyllinger, tannkjøttssykdom, kirurgisk behandling, tannekstraksjon / tannuttrekking, protetisk behandling, tannslitasje behandling, forebyggende behandling, protetisk behandling, estetisk behandling, studentrabatt, studentvennlig, studentpriser.
Studentrabatt
Les mer
Om studentrabatten Behandlingsoverslag, inkl. 2 stk. røntgenbilder og tannrens til kun kr 250,- og 10 % rabatt på videre behandling. Husk å be om StudentTorgets studentrabatt og ha med gyldig studentbevis!  Om Lademoen Tannlegekontor Vi er et tannhelseteam bestående av fire tannleger: Magnus Nordmark, Torild Kulseth Pedersen, Kathrine Døsvik og Thorleif Weie. Vi er alle allmennpraktikere med inntill 23 års erfaring og er alle medlemer av Den Norske Tannlegeforening.De mest vanlige behandlingsformene vi tilbyr er beskrevet under "behandling" på vår hjemmeside. Vi har som mål å tilby de siste behandlingsmetoder, når det er dokumentert at de gir bedre kvalitet på den behandling vi tilbyr våre pasienter. Vi har lang erfaring med fjerning av vanskelige visdomstenner, og kan tilby implantatbehandling til erstatning av manglende tenner der annen behandling ikke er ønskelig eller tilrådelig. Ut over dette utføres det aller meste av tannbehandling her ved klinikken.  Åpningstider Mandag - Fredag: 08:00 - 15:30(telefontid: 08:30 - 11.:30 og 12:30 - 15:00) Søkeord: Studentrabatt, studentvennlig, studentpriser, bleking, hull, tannverk, implanat, broer, fyllinger, røntgen, visdomtenner, visdomtann, tannlege, tannlegeskrekk
Studentrabatt
Les mer