Førstegangsundersøkelse med røntgen og tannrens for 600,- (ord. pris 1090,-). Fjerning av visdomstann hos spesialist koster 2500 kroner (ord. pris 3500). I tillegg får studenter 20 % rabatt alle andre behandlinger.

  Bestill time her

  Om studentrabatten

  Vi tilbyr alle studenter undersøkelse, røntgen og grundig rens for 600,- (ord. pris 1090,-). I tillegg får studenter 20 % rabatt på videre behandling. Vi har nå også 20 % studentrabatt på fjerning av visdomstenner hos spesialist i oralkirurgi og medisin. 

  Husk å be om StudentTorgets studentrabatt og ha med gyldig studentbevis!

  Om Grünerløkka Tannhelsesenter

  Grünerløkka er en veletablert allmenn og spesialistklinikk som ligger sentralt på Grünerløkka. Hos oss møter du serviceinnstilte medarbeidere, topp moderne utstyr og lang klinisk erfaring.

  Vi er 2 allmenpraktiserende tannleger, 1 spesialist i periodonti(tannkjøttsykdommer), 1 tannpleier og 1 spesialist i oralmedisin og kirurgi.

  Vi har blant annet en kjevekirurg med lang utdannelse og erfaring hos oss. Han er utdannet som både lege og tannlege, og hjelper til om du har problemer med visdomstenner. 
   
  Vårt mål er å kunne tilby førsteklasses behandling, vel oppdaterte tannleger – og hvor smertefri behandling er en selvfølge.
   
  Vi som jobber sammen trives veldig godt – noe som gjør at vi har en god og avslappet atmosfære. Noe som vi håper kan være til hjelp for at du skal kunne senke skuldrene.
   
  Å gå til tannlegen er nok sjelden noe du gleder deg til, men vi skal prøve å gjøre opplevelsen så behagelig som mulig.

  Åpningstider

  Mandag, Tirsdag, Torsdag og Fredag: kl. 08.30 - 16.00
  Onsdag: kl. 08.30 - 16.00

  Vi holder stengt lørdag, søndag og helligdager.


  Søkeord: Undersøkelse, fyllinger, rotfyllinger, tannkjøttssykdom, kirurgisk behandling, tannekstraksjon / tannuttrekking, protetisk behandling, tannslitasje behandling, forebyggende behandling, protetisk behandling, estetisk behandling, studentrabatt, studentvennlig, studentpriser.

  Kart


  Thorvald Meyers gate 33,, 0555 Oslo Veibeskrivelse
  Studentvennlig bedrift!