Studentrabatter i hele Norge

Interoptik Straen Studentrabatt Studentvennlig bedrift!

Interoptik Straen – Studentrabatt

20% på komplett brille, 20% på solbriller og 20% på kontaktlinser. Kun kr 390,- for årskontroll linser, ordinært 610,-.

Interoptik Straen ble etablert i 2006 og ligger sentralt plassert i Lars Hertervigsgt. 5, rett over gaten for Straensenteret. Butikken ligger i flotte, nye lokaler med mulighet for parkering rett utenfor døren, i tillegg er det gode parkeringsmuligheter i senteret.

Hos Interoptik Straen har vi svært høy fokus på fagkompetanse og service. Vi har investert i det siste innen optisk instrumentering for best å kunne ivareta våre kunders øyehelse, og våre optikere deltar i kontinuerlig videreutdanning. Vi tilbyr utvidet synsundersøkelse med det nyeste digitale netthinnekameraet Optomap.

I tillegg får du:
• Rikt utvalg av briller, solbriller og kontaktlinser fra kjente merkevarer i alle prisklasser.
• Veiledning av Brillestylister som finner brillene som kler og passer deg best.
• Kontaktlinser til konkurransedyktige priser
• 100% fornøyd-garanti

Øynene dine er kroppens fineste instrument og det meste av sanseinntrykkene kommer fra øynene. Derfor bør du jevnlig få gjennomført en utvidet synsundersøkelse for å avdekke eventuelle endringer. Et Optomap netthinnebilde dekker nesten hele netthinnen på en gang, og kan hjelpe din optiker med å oppdage tegn på øyesykdommer på et tidlig stadium. Undersøkelsen passer til alle, også barn. Bilder av netthinnene lagres digitalt og brukes senere for sammenligning og oppfølging.

Ring oss i dag og bestill en utvidet synsundersøkelse!

Åpningstider:

Mandag-torsdag: 09-18 
Fredag: 09-17
Lørdag: 10-15

Her finner du oss:

wordpress themes wpicus

 

 

Velkommen til oss hos Interoptik Straen

Lars Hertervigsgate 5, 4005 Stavanger
51 91 66 66
Alternate Text
STUDENTVENNLIG BEDRIFT
Spar penger som student!
Vi anbefaler at du handler hos studentvennlig bedrifter. Da sparer du penger!

Relaterte studentrabatter og tilbud

Vis alle
Se hele menyen: https://dognvillburger.no/meny/ Målet vårt er å gi dere den restaurantopplevelsen enhver gjest fortjener. Vi har spesialisert oss på å servere burgere i en klassisk restaurantsetting, hvor alt fra hovmesteren på gulvet til musikken i bakgrunnen skal bidra til å gi dere en overlegen opplevelse. Vi startet opp i 2012 på Vulkan ved Mathallen i Oslo. Siden den gang har vi vokst oss større, men visjonen forblir den samme: Vi skal være et avslappende avbrekk i hverdagen. En lokal kompis som setter vennene våre, dere, i første rekke. Kvalitet, dyrevelferd og førsteklasses råvarer er det viktigste for oss. Kjøttet vårt kommer fra Jæren, kvernes hos A. Idsøe i Stavanger og inneholder en miks a høyrygg, bringe og bog; kyrene vi bruker beiter for øvrig utendørs og drikker friskt vann, som dyr jo skal. Potetene våre dyrkes på Toten, høstes i oktober, kuttes, forfriteres og fryses deretter direkte for å beholde den gode smaken. Hamburgerbrødet bakes av en lokal baker og leveres ferskt hver dag, mens alt av garnityr og sauser lages i restaurantene. Burgerne kommer både som tradisjonelle varianter, som med cheddar og bacon, og nye, originale varianter laget etter inspirasjon fra andre land og kulturer. På menyen finnes det også vegetarianske og veganske burgere, samt en kylling- og en fiskeburger. Og for den som måtte lure: Kyllingen kommer fra Stange og all fisken er enten økologisk eller vill. Selvfølgelig. Til dessert, eller som tilbehør til maten, anbefaler vi milkshaken vår; den er tjukk, smaksrik og laget på intet annet enn super premium fløteis. ADRESSE:Vulkan 120178 Oslo E-post: post@dognvillburger.noTelefon: 21 38 50 10 ÅPNINGSTIDER:Kjøkkenet stenger en time før restauranten Mandag – Onsdag: 12:00 – 23:00Torsdag – Lørdag: 12:00 – 00:00Søndag: 12:00 – 23:00
Studentrabatt
Les mer
Dagbladet Pluss gir deg over 250 kvalitetsartikler hver måned, i tillegg til eAvisa og avisarkivet. Hva med å lese om månelandingen eller andre historiske begivenheter?  Slik fungerer tilbudet:Du betaler ingenting for de første 12 måneder. Deretter fornyes abonnementet automatisk for nye 12 måneder, til halv pris dersom det ikke sies opp. Som student sikrer du deg halv pris helt til abonnementet ditt sies opp. Dette betyr at du også får halv pris selvom du er ferdig som student. *Abonnementet er løpende og vil fornyes automatisk etter ett år til halv pris – 397,5 kr, dersom det ikke er avsluttet. Alle som bestiller kan bli bedt om studentbevis som dokumentasjon.
Studentrabatt
Les mer
Se hele menyen: https://dognvillburger.no/meny/ Målet vårt er å gi dere den restaurantopplevelsen enhver gjest fortjener. Vi har spesialisert oss på å servere burgere i en klassisk restaurantsetting, hvor alt fra hovmesteren på gulvet til musikken i bakgrunnen skal bidra til å gi dere en overlegen opplevelse. Vi startet opp i 2012 på Vulkan ved Mathallen i Oslo. Siden den gang har vi vokst oss større, men visjonen forblir den samme: Vi skal være et avslappende avbrekk i hverdagen. En lokal kompis som setter vennene våre, dere, i første rekke. Kvalitet, dyrevelferd og førsteklasses råvarer er det viktigste for oss. Kjøttet vårt kommer fra Jæren, kvernes hos A. Idsøe i Stavanger og inneholder en miks av høyrygg, bringe og bog; kyrene vi bruker beiter for øvrig utendørs og drikker friskt vann, som dyr jo skal. Potetene våre dyrkes på Toten, høstes i oktober, kuttes, forfriteres og fryses deretter direkte for å beholde den gode smaken. Hamburgerbrødet bakes av en lokal baker og leveres ferskt hver dag, mens alt av garnityr og sauser lages i restaurantene. Burgerne kommer både som tradisjonelle varianter, som med cheddar og bacon, og nye, originale varianter laget etter inspirasjon fra andre land og kulturer. På menyen finnes det også vegetarianske og veganske burgere, samt en kylling- og en fiskeburger. Og for den som måtte lure: Kyllingen kommer fra Stange og all fisken er enten økologisk eller vill. Selvfølgelig. Til dessert, eller som tilbehør til maten, anbefaler vi milkshaken vår; den er tjukk, smaksrik og laget på intet annet enn super premium fløteis. ADRESSE:Munkegata 267014 Trondheim E-post: post@dognvilltrondheim.noTelefon: 73 80 86 00 ÅPNINGSTIDER:Kjøkkenet stenger en time før restauranten Mandag – Torsdag: 11:00 – 23:00 (13:00-21:00)Fredag – Lørdag: 11:00 – 00:00 (12:00-22:00)Søndag: 12:00 – 23:00 (14:00-21:00) T.o.m. 13.08 er det åpningstidene i parantes som gjelder.
Studentrabatt
Les mer
Se hele menyen: https://dognvillburger.no/meny/ Målet vårt er å gi dere den restaurantopplevelsen enhver gjest fortjener. Vi har spesialisert oss på å servere burgere i en klassisk restaurantsetting, hvor alt fra hovmesteren på gulvet til musikken i bakgrunnen skal bidra til å gi dere en overlegen opplevelse. Vi startet opp i 2012 på Vulkan ved Mathallen i Oslo. Siden den gang har vi vokst oss større, men visjonen forblir den samme: Vi skal være et avslappende avbrekk i hverdagen. En lokal kompis som setter vennene våre, dere, i første rekke. Kvalitet, dyrevelferd og førsteklasses råvarer er det viktigste for oss. Kjøttet vårt kommer fra Jæren, kvernes hos A. Idsøe i Stavanger og inneholder en miks av høyrygg, bringe og bog; kyrene vi bruker beiter for øvrig utendørs og drikker friskt vann, som dyr jo skal. Potetene våre dyrkes på Toten, høstes i oktober, kuttes, forfriteres og fryses deretter direkte for å beholde den gode smaken. Hamburgerbrødet bakes av en lokal baker og leveres ferskt hver dag, mens alt av garnityr og sauser lages i restaurantene. Burgerne kommer både som tradisjonelle varianter, som med cheddar og bacon, og nye, originale varianter laget etter inspirasjon fra andre land og kulturer. På menyen finnes det også vegetarianske og veganske burgere, samt en kylling- og en fiskeburger. Og for den som måtte lure: Kyllingen kommer fra Stange og all fisken er enten økologisk eller vill. Selvfølgelig. Til dessert, eller som tilbehør til maten, anbefaler vi milkshaken vår; den er tjukk, smaksrik og laget på intet annet enn super premium fløteis. ADRESSE:Skagen 134006 Stavanger E-post: post@dognvillstavanger.noTelefon: 51 89 10 00 ÅPNINGSTIDER:Kjøkkenet stenger en time før restauranten Mandag – Torsdag: 11:00 – 23:00Fredag – Lørdag: 11:00 – 00:00Søndag: 12:00 – 23:00
Studentrabatt
Les mer
Se hele menyen: https://dognvillburger.no/meny/ Målet vårt er å gi dere den restaurantopplevelsen enhver gjest fortjener. Vi har spesialisert oss på å servere burgere i en klassisk restaurantsetting, hvor alt fra hovmesteren på gulvet til musikken i bakgrunnen skal bidra til å gi dere en overlegen opplevelse. Vi startet opp i 2012 på Vulkan ved Mathallen i Oslo. Siden den gang har vi vokst oss større, men visjonen forblir den samme: Vi skal være et avslappende avbrekk i hverdagen. En lokal kompis som setter vennene våre, dere, i første rekke. Kvalitet, dyrevelferd og førsteklasses råvarer er det viktigste for oss. Kjøttet vårt kommer fra Jæren, kvernes hos A. Idsøe i Stavanger og inneholder en miks av høyrygg, bringe og bog; kyrene vi bruker beiter for øvrig utendørs og drikker friskt vann, som dyr jo skal. Potetene våre dyrkes på Toten, høstes i oktober, kuttes, forfriteres og fryses deretter direkte for å beholde den gode smaken. Hamburgerbrødet bakes av en lokal baker og leveres ferskt hver dag, mens alt av garnityr og sauser lages i restaurantene. Burgerne kommer både som tradisjonelle varianter, som med cheddar og bacon, og nye, originale varianter laget etter inspirasjon fra andre land og kulturer. På menyen finnes det også vegetarianske og veganske burgere, samt en kylling- og en fiskeburger. Og for den som måtte lure: Kyllingen kommer fra Stange og all fisken er enten økologisk eller vill. Selvfølgelig. Til dessert, eller som tilbehør til maten, anbefaler vi milkshaken vår; den er tjukk, smaksrik og laget på intet annet enn super premium fløteis. ADRESSE:Lille Stranden 100252 Oslo E-post: post@dognvilltjuvholmen.noTelefon: 22 83 00 01 ÅPNINGSTIDER:Kjøkkenet stenger en time før restauranten Mandag – Torsdag: 11:00 – 23:00Fredag – Lørdag: 11:00 – 00:00Søndag: 12:00 – 23:00
Studentrabatt
Les mer
Se hele menyen: https://dognvillburger.no/meny/ Målet vårt er å gi dere den restaurantopplevelsen enhver gjest fortjener. Vi har spesialisert oss på å servere burgere i en klassisk restaurantsetting, hvor alt fra hovmesteren på gulvet til musikken i bakgrunnen skal bidra til å gi dere en overlegen opplevelse. Vi startet opp i 2012 på Vulkan ved Mathallen i Oslo. Siden den gang har vi vokst oss større, men visjonen forblir den samme: Vi skal være et avslappende avbrekk i hverdagen. En lokal kompis som setter vennene våre, dere, i første rekke. Kvalitet, dyrevelferd og førsteklasses råvarer er det viktigste for oss. Kjøttet vårt kommer fra Jæren, kvernes hos A. Idsøe i Stavanger og inneholder en miks a høyrygg, bringe og bog; kyrene vi bruker beiter for øvrig utendørs og drikker friskt vann, som dyr jo skal. Potetene våre dyrkes på Toten, høstes i oktober, kuttes, forfriteres og fryses deretter direkte for å beholde den gode smaken. Hamburgerbrødet bakes av en lokal baker og leveres ferskt hver dag, mens alt av garnityr og sauser lages i restaurantene. Burgerne kommer både som tradisjonelle varianter, som med cheddar og bacon, og nye, originale varianter laget etter inspirasjon fra andre land og kulturer. På menyen finnes det også vegetarianske og veganske burgere, samt en kylling- og en fiskeburger. Og for den som måtte lure: Kyllingen kommer fra Stange og all fisken er enten økologisk eller vill. Selvfølgelig. Til dessert, eller som tilbehør til maten, anbefaler vi milkshaken vår; den er tjukk, smaksrik og laget på intet annet enn super premium fløteis. ADRESSE:Operagata 60150 Oslo E-post: post@dognvillburger.noTelefon: 22 17 60 00 ÅPNINGSTIDER:Kjøkkenet stenger en time før restauranten Mandag – Onsdag: 11:00 – 23:00Torsdag – Lørdag: 11:00 – 00:00Søndag: 12:00 – 23:00
Studentrabatt
Les mer