30% på komplett brille, 30% på solbriller og 30% på kontaktlinser. Kun kr 390,- for årskontroll linser, ordinært 610,-.

  Bestill synstest

  Interoptik Straen ble etablert i 2006 og ligger sentralt plassert i Lars Hertervigsgt. 5, rett over gaten for Straensenteret. Butikken ligger i flotte, nye lokaler med mulighet for parkering rett utenfor døren, i tillegg er det gode parkeringsmuligheter i senteret.

  Hos Interoptik Straen har vi svært høy fokus på fagkompetanse og service. Vi har investert i det siste innen optisk instrumentering for best å kunne ivareta våre kunders øyehelse, og våre optikere deltar i kontinuerlig videreutdanning. Vi tilbyr utvidet synsundersøkelse med det nyeste digitale netthinnekameraet Optomap.

  I tillegg får du:
  • Rikt utvalg av briller, solbriller og kontaktlinser fra kjente merkevarer i alle prisklasser.
  • Veiledning av Brillestylister som finner brillene som kler og passer deg best.
  • Kontaktlinser til konkurransedyktige priser
  • 100% fornøyd-garanti

  Øynene dine er kroppens fineste instrument og det meste av sanseinntrykkene kommer fra øynene. Derfor bør du jevnlig få gjennomført en utvidet synsundersøkelse for å avdekke eventuelle endringer. Et Optomap netthinnebilde dekker nesten hele netthinnen på en gang, og kan hjelpe din optiker med å oppdage tegn på øyesykdommer på et tidlig stadium. Undersøkelsen passer til alle, også barn. Bilder av netthinnene lagres digitalt og brukes senere for sammenligning og oppfølging.

  Ring oss i dag og bestill en utvidet synsundersøkelse!

  Åpningstider:

  Mandag-torsdag: 09-18 
  Fredag: 09-17
  Lørdag: 10-15

  Her finner du oss:

  wordpress themes wpicus

   

   

  Velkommen til oss hos Interoptik Straen

  Studentvennlig bedrift!