20% rabatt på hele sortimentet av Briller, Solbriller med styrke og Sportsbriller med styrke, inkludert standardglass. Gjelder ikke allerede rabaterte produkter.

  Hent din rabattkode (Kun for medlemmer)

  Extraoptical.no er Norges ledende optiker på nett. Våre studentvennlige priser gjør oss til studentenes førstevalg når man har behov for nye briller. 

  Her er et lite utdrag fra vår blogg hvor vår optiker Anne skriver om briller til studenter:

  Mange tilbringer store deler av arbeidsdagen foran PC ’skjermen, eller på skolebenken hvor det skal leses, skrives og studeres. For noen kan mye nærarbeid som lesing, skriving og jobbing foran dataskjermen føre til hodepine, anstrengte og slitne øyne. Enkelte kan også oppleve at bokstavene flyter ut og det er vanskelig å holde fokus på arbeidsoppgaven. Da kan det være lurte å ta en synsprøve og vurdere om en lesebrille eller databrille kanskje kan være til hjelp. Mange tenker at databriller og lesebriller er kun for de som er «voksne», men denne oppfatningen stemmer ikke alltid, mange barn, unge og ungdommer har behov for lesebriller for å avlaste øynene ved mye nærarbeid.

  Når vi leser er det flere prosesser i øynene som samarbeider for at vi skal kunne fokusere og lese. En øyelinse inne i øyet krummer seg ved hjelp av små muskler som krummer øyelinsen, i tillegg konvergerer øynene (øynene stiller seg inn mot samme punkt) for at bildet vi ser på skal være enkelt. Disse prosessene går av seg selv og ikke noe vi trenger å tenke over når vi skal lese, men det er ikke alltid øynene vil samarbeide like godt, enten det gjelder å konvergere øynene eller å fokusere, og da kan det være man opplever symptomer som trøtte og såre øyne, hodepine, uklarhet ved lesing og noen kan også oppleve dobbeltsyn.

  Andre ganger er årsaken til behovet for lesebriller rett og slett relatert til alderen, når vi blir eldre avtar dynamikken og evnen til å krumme øyelinsen seg, fokuseringsevnen avtar dermed og man får behov for lese og/eller databriller ved lesing og PC ‘arbeid. Så lesebriller kan være en behagelig og smart investering!

  Anne - Aut. Optiker, Extra Optical

   

  Studentvennlig bedrift!