Vi leverer til hele landet! Studenter får -20 % rabatt på ALT av trykksaker som bestilles gjennom Print House Express. Så hos oss får du knallpriser på plakater, invitasjoner, visittkort, brosjyrer, innbinding av hovedoppgaver, julekort, notatblokker osv.

  Hent din rabattkode her

  Studentrabatt hos Print House

  Studenter får 20 % på ALLE trykksaker leveres gjennom Print House Express.
  Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud
  Hent din unike rabattkode i linken over.

  Finn priser og bestill direkte på Print House Express. Når du oppgir rabattkoden i «kampanjekodefeltet» vil 20% rabatt automatisk bli trukket fra summen på det du har bestilt.

  Print House holder til på Torshov i Oslo og sender daglig til hele landet.

  Om Print House

  Siden 1972 har vi i Print House vært genuint opptatt av å lage trykksaker som skiller seg ut i mengden. Vår lidenskap for trykkerifaget og tung faglig kompetanse gir oss et godt utgangspunkt for å tilfredsstille våre kunders stadig økte fokus på kvalitet, pris og fleksibilitet.

  I dag har vi en av Norges mest innovative og fremtidsrettede maskinparker og kan tilby både digital-, offset- og storformattrykk. Vi kan med andre ord produsere det aller meste innen grafisk produksjon og etterbehandling under ett og samme tak sentralt i Oslo. Dette gir oss en enorm produksjonskapasitet og muliggjør svært hurtig levering.

  Hvordan kontakte oss?

  Ring oss på 22 38 97 48
  Send e-post til post@printhouse.no
  Besøk oss i Sandakerveien 24 C, Bygg A2, 0473 Oslo

  Studentvennlig bedrift!

  Instagram