Hva skal en stakkar gjøre for å bli mer attraktiv og tiltrekke seg potensielle sengepartnere? Vi gir deg svaret på hva som funker, og hvilke sjekketriks du absolutt burde styre unna.

–Det viktigste er at ånden er inntakt ellers funker det ikke, selv om du er Megan Fox.

Frisk ånde-teorien kommer fra den selvutnevnte ”stekären” Carl Eliassen, mest kjent som vinner av årets sesong av ”Paradise hotel”. Og for å ha hatt heftig sex med partner og medvinner Tine Valle på TV.

 

 

– Har man ikke sex så lever man ikke i harmoni, og da går det nedover, istedenfor den eneste veien som er riktig, nemlig oppover, sier han.
Bærumsgutten mener at alle som regel ønsker det samme ute på byen, og at jenter dermed ikke burde gå så mye rundt grøten som de gjør.

Gutta burde derimot ta det litt mer chill og ikke kjøre rett på sak. Selv har ”Paradise”-Carl en fast rutine for sjekking.

– Først finner jeg målet mitt, og så gir jeg henne en liten dirty look fra avstand. Allerede her begynner det å skjelve i knærne hennes. Så kommer hun bort, og jeg får henne til å le, bryter av før klimaks, går vekk og lar henne bare tenke på meg helt til jeg kommer tilbake og tar henne i hånden og hvisker noe hemmelig i øret hennes. Da er det gjort, flirer han.

LES OGSÅ: Wingman-fenomenet

 

 

Carls beste råd

 

✔ Før man drar ut på oppdrag så er det superviktig å gjøre to ting: puss tennene og fiks håret.

✔Alt det andre pisset om å ha strøket skjorte, nyeste klærne og dyreste, er bare en myte. Det handler om å kle seg litt annerledes så man blir lagt merke til. Ikke vær som alle andre

✔ Når man endelig har kommet seg til stedet hvor man skal ”close dealen” så er det viktig å være i godt humør, le mye, prate med mange folk, ikke være for full.

✔ Damer elsker folk i godt humør som har mange folk rundt seg. Da ser damene at du er en hot-shot med humor.

✔ Ikke lås kvelden til en spesiell jente, i tillfelle det går til helvete, så står du der tomhendt. Prat med litt forskjellige, dette er måten du holder deg opptatt på, så du ikke står alene og ser på at andre har det gøy.

✔ Når du har funnet tonen med en, slå til. Funker det er du nesten i mål. Funker det ikke må man gå på neste(som du forhåpentligvis har pratet litt med tidligere).

✔ Inviter dama med hjem på det VILLESTE nache i tidenes historie. Om det ikke er planlagt noe nach, så vet ikke hun det. Det hun ikke vet, har hun ikke godt av å vite. Når dere er hjemme er jo dealen så godt som overstått. Lykke til!

 

 

– Sex handler om så mye

 Også jentene bak Norges største sexblogg, Flinke Piker, har sine egne metoder for å sjekke.

– Med ærlighet kommer du langt. Vi gjør det klart hva vi vil, uten at hele samtalen skal dreie seg om den fantastiske one night standen som venter ham. Vi prater med gutten og finner ut hvem han er. Så sleper vi ham med hjem. Det er sjeldent vi blir med noen hjem, for du vet aldri hva som venter seg hos andre.

Bloggen Flinke Piker grunner i tanken om å skrive for og om piker som er lei av å være flinke, og som ikke ønsker å fremstå som noe annet enn det de er. Det var i hovedsak aldri meningen å forme en sexblogg, til tross for jentenes store interesse for sex.

– Sex handler om så mye – både lyster, følelser og drifter – men likevel er det litt tabu. Det blir for intimt for mange. Derfor blir det vel ekstra spennende for enkelte, slik som oss. Hadde sex ikke vært tabu, hadde det ikke vært spennende heller. Sex bør ikke analyseres altfor mye, for da forsvinner hele herligheten med det, sier bloggtrioen.

LES OGSÅ: Slik kommer du deg over kjærlighetssorgen

 

Flinke Pikers råd

 

✔Vær deg selv. Påtatthet er ikke sexy, og det merkes lang vei om du ikke er deg selv. Ikke skryt på deg at du er lege hvis du ikke kan svare jenta på hvor blindtarmen ligger.

✔ Vis interesse. Lytt, prat og se hvor praten går. Det er ingen skam å avbryte flørten hvis han/hun er helt håpløs. Du skylder ikke personen sex, akkurat.

✔ Ikke vær stupfull. En merker lett hvis gutten er for full til å få den opp senere, eller hvis jenta er såpass drita at hun kommer til å sovne i taxien på vei hjem.

✔ Vær direkte og gjør det klart hva du er ute etter. Du trenger ikke å rope ”JEG ER IKKE UTE ETTER ET FORHOLD!!!”, men ikke la den andre misforstå. Du vil vel ikke ende opp på et one night stand sammen med ei som stalker deg resten av året?

✔ Slapp av. Det er bare en flørt, og det er ingen krise om det ikke blir noe på deg.

 

 

Russetiden i reprise

 Et nytt semester er i gang, og med nytt semester følger den såkalte ”fadderuken”. To uker kjent for ville dager og netter hvor hovedfokuset ligger på å bli kjent.

– Vi tipper at 90 prosent av de nye studentene er kåte som bare det etter en lang ferie. Nye venner sammen med alkohol kan ofte føre til sex. Kjør på, for dette er som russetiden i reprise, sier pikene.

Også ”Paradise”-Carl tenker at studentlivet handler om mer enn pensum, oppgaver og pugging.

– Sex under ”fadderuken” er like konge som ellers. Damene blir generelt løsere når de har en unnskyldning, sier han.

Jentene mener at det ikke nødvendigvis på slutt på det søte livet bare fordi sommeren er på hell.

– Om sommeren er parken eller stranda perfekt, men om vinteren kan du jo dra til en curlingbane for eksempel? Det er mange rare skruer som spiller curling, og noe sier oss at de er kåte som juling.

LES OGSÅ: Her er de beste sjekkestedene!

 

Vær deg selv

 Pikene har nok av eksempler på hvilke sjekketriks som har feilet totalt.

– Klokka var 02 og utestedet holdt på å stenge. Musikken ble slått av, og plutselig sto det en vilt fremmed foran meg og tok meg på puppen med den ene hånden sin. Han gliste og sang ”vil du værra me mæ hjæm i natt?”. Det ville jeg ikke. Jeg klinte til ham og gikk, forteller en av pikene.

Direkte forespørsler om framvising av diverse organer er også sjekketriks man ikke burde prøve seg på. Pikene innrømmer at det ikke er lett å vite helt hva som skal til for å sjarmere jenter i senk, men er veldig klare på sine egne preferanser.

– Overivrige gutter går ikke hjem hos oss. Det samme gjelder gutter som følger regelboka og forsøker å prestere. Vi jenter merker veldig fort når gutter prøver altfor hardt, så vær deg selv. Og ikke vær drita.
– Og det funker ikke at du etter et kvarter begynner å gnukke deg opp etter lårene våre for å vise hvor kåt du er, skyter en av pikene inn.

LES OGSÅ: Nettdating - Alt om

 

Ærlighet varer lengst

Linjene som derimot kan funke, er de litt mer originale. I hvert fall i følge stekären selv.

– ”Jeg har type, men jeg har en sånn kjendis-liste som alle prater om. Heldigvis står du på den sammen med Brad Pitt, jeg må avkrysse deg nå som jeg kanskje har muligheten, blir du med meg hjem?”

– Det funket fett, gliser ”Paradise”-Carl.

For pikene er det ulike triks som skal til for at det begynner å kile på akkurat de riktige stedene.

– Drit i kurtisering og spandering av drinker. Med ærlighet kommer man jo langt.

– Og jo mer du lar jenta prate, jo flere oppfølgingsspørsmål du stiller – jo mer oppmerksomhet du gir henne, jo kåtere blir hun. Jeg går rett på hver eneste gang. Lytt til meg, og jeg er din. I noen timer.